VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İSMAİL SAYMAZ'A KONUŞTU...

15 Haziran 2022

..................

HABER / MUTLU YUCA
Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın partisi tarafından kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesinin ardından Halk TV’den İsmail Saymaz’a konuşarak, partisinden ihraç edilmesi durumunda dava açacağını ve başka bir partiye gitmeyeceğini söyledi. Saymaz, bazı CHP'li yöneticilerle konuştuğunu ve Özcan'ı ihraç edeceklerini söylediklerini ifade etti. 

CHP yönetimi tarafından AK Partili kadın belediye meclis üyesi Hacer Çınar'a yönelik sözleri gerekçe gösterilerek kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Halk TV’den İsmail Saymaz’a konuştu. Saymaz, Kadri Gürsel'le birlikte yaptığı 'Konuşmasak Olmaz' programında Özcan’ın ihracına ilişkin CHP yöneticileriyle görüştüğünü belirterek, “CHP’lileri aradım, MYK üyelerini de aradım. CHP’liler dediler ki bir değil iki değil. Artık taşınacak durumu geçti. Biz kendisini bu tür davranışlara karşı uyardık.” diye konuştu. 

"ÖZCAN’I İHRAÇ EDECEĞİZ"
Saymaz, CHP yöneticilerine, “Özcan’ı ihraç edecek misiniz?” diye sorduğunu ifade ederek, “Evet bu kez ihraç edeceğiz” cevabını aldığını söyledi.  Saymaz, Özcan’ın kendisini AK Partili üyeye yönelik sözlerinin ihraç için gerekçe gösterildiğini söylediğini ifade ederek, asıl ihraç nedeninin bir hafta önce cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin attığı twit olduğunu söylediğini anlattı.

"BAŞKA PARTİYE GEÇMEYECEĞİM"
Saymaz, Özcan’a ‘Başka bir partiye gidecek misin’ şeklindeki soruya, “Hayır. Ben CHP’li doğdum. Bu partide bir tek kadın kolları başkanı ve genel başkan olmadım. Onun dışında tüm görevlerde bulundum. Zafer Partisi yada Memleket Partisine geçmeyeceğim. İhraç ederlerse dava açacağım ve bağımsız olarak görevime devam edeceğim” diye yanıtladığını ifade etti.

4 yorum yapılmış
  • SebenliMustafa
    15 Haziran 2022 • 06:03
    Bolu senin gibi vatansever evlat görmedi. İyi ki varsın.
  • Gerek
    15 Haziran 2022 • 06:16
    Tanju Özcan dönemi bitmiştir.Belki daha erken biter.Bence hükümetin belediye de olan biten herşeyi denetlemesi gerekir.Özellikle çalışanların maaşlarını denetime almalı.Usulsüz maaş ödemeleri olduğu söyleniyor.Kimine fazla kimine eksik.Son zamanda işe alınanları da bir gözden geçirmek gerekir.
  • Kenan
    15 Haziran 2022 • 15:14
    Belediye denetlensin diyen arkadaş da çok iyi biliyor denetlemeye Bolu'dan değil Ankara'dan başlanması gerektiğini… Sanki bilmiyorlar Akpli ol da 1 ayda en az 3 ila 5 farklı yerden haybeden maaş al" uygulamasını…
  • ODUNCU
    16 Haziran 2022 • 10:20
    NE OLURSA OLSUN EN KRAL BELEDİYE BAŞKANIDA OLSA BİR BAYANA BÖYLE BİR SÖZ KULLANILMAZ VE DAHA SONRADAN HAKLYIM BEN İFFETİMİ KORUDUM HİÇ DENMEZ SANKİ KADIN SANA AHLAKSIZ BİR TEKLİFTE BULUNDU BU NE BİR İŞTİR BUNUN SAVUNULACAK BİR YANI YOK PARTİ İŞİNİ BİR KENARA KOYUN VE BU KİŞİYİ SAVUNMAYIN SAVUNAN ADAMLAR BU LAF SİZİN BACINIZA ANANIZA SÖYLENSE YİNEDE SAVUNACAKMISINIZ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.