VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’IN SAVUNMA YAPACAĞI TARİH BELLİ OLDU

16 Haziran 2022

.............................................

CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 25 Temmuz Pazartesi günü savunma yapacak. Özcan, hakkındaki disiplin süreci tamamlanana kadar partinin hiçbir faaliyetine katılamayacak.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Parti sorumluluğu ile bağdaşmayan tutum ve davranışları” nedeniyle CHP MYK tarafından kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi.  MYK’da oy birliği ile alınan karar uyarınca Özcan, hakkındaki disiplin süreci tamamlanana kadar partinin hiçbir faaliyetine katılamayacak.

Disipline sevk tebligatı yapıldıktan sonra üç gün içerisinde Tanju Özcan talebin "tedbirli" olmasına itiraz edebilecek. Ardından 25 Temmuz Pazartesi günü yapılacak Yüksek Disiplin Kurulu toplantısında Özcan'dan savunma alınacak. Tanju Özcan dilerse yazılı dilerse de bizzat genel merkeze giderek sözlü savunma yapacak.

Savunmanın yapılmasından sonra karar için bir gün belirlenecek. Tanju Özcan daha önce de disipline sevk edilmiş ve uyarı cezası almıştı. Bu nedenle tüzük gereği Yüksek Disiplin Kurulu hangi cezaya karar verirse versin ikinci kez disipline gönderildiği için bir üst ceza verilmesi gerekiyor. Özcan, hakkındaki disiplin süreci tamamlanana kadar partinin hiçbir faaliyetine katılamayacak.

4 yorum yapılmış
  • kemal
    16 Haziran 2022 • 05:20
    kılıçdaroğlu ve kaftancıoğlu CHP de ki Atatürk kanadının son kalesini de yıkmanın peşindeler.
  • brahimkymaz
    16 Haziran 2022 • 03:56
    Başkanım hukukçudur, ihraç söz konusu olursa, tekrar dönüşü zor olur, istifa ederse ihraç tan yırtar, tekrar dönme şansı olur diye biliyorum,
  • Adalet
    16 Haziran 2022 • 07:58
    Her şeyin Hayırlısı olsun bir belediye başkanı hal ve hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor kamuoyunu gereksiz yere meşgul etmemesi lazım halka ve ull
  • Gerek
    16 Haziran 2022 • 09:20
    Onun her tarafı hukukçu olsa ne yazar.Belediyede yapılan onca hukuksuz işler varki.Bence savunmaya bile gerek yok atın gitsin şımarık çocuğu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.