VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’IN HDP ÇIKIŞINA TEKİN’DEN TEPKİ

16 Haziran 2022

...................................................

HABER / MUTLU YUCA

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı canlı yayında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kesin ihraç talebiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesinden sonra yaptığı açıklamada söylediği Herhalde bu AK Partililerin ve HDP’lilerin gazına gelip benimle ilgili ihraç kararı vermezler diye düşünüyorum” şeklindeki sözlerine tepki göstererek, “Bu çok çirkin bir cümledir. Şiddetle reddediyorum. Ne demek HDP istedi. Çok ayıp. Böyle bir şey olabilir mi” dedi.

Habertürk’te canlı olarak yayınlanan Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu ‘Nedir Ne Değildir’ programına konuk olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kesin ihraç talebiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesini değerlendirdi. Özcan’ın “Herhalde bu AK Partililerin ve HDP’lilerin gazına gelip benimle ilgili ihraç kararı vermezler diye düşünüyorum” şeklindeki açıklamalarına tepki gösteren Tekin, “Tanju Özcan benimde sevdiğim ve uzun süredir birlikte siyaset yaptığım bir arkadaşımız. Bu cümle bile CHP kimliği taşıyan hele hele belediye başkanı olmuş, geçmiş dönemde çeşitli görevlerde bulunmuş, il başkanlığı yapmış birinin kullanacağı bir cümle değildir. CHP’yi bir siyasi parti yada başka bir gücün bunu ihraç edin deme şansı asla olmaz. Burası Cumhuriyet Halk Partisidir. Bunu en az benim kadar Tanju Özcan’da bilir. Bu çok çirkin bir cümledir. Şiddetle reddediyorum. Ne demek HDP istedi. Çok ayıp. Böyle bir şey olabilir mi? “ diye konuştu.

Özcan’ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve partisine yönelik çok ağır eleştirilerinin olduğunu vurgulayan Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir önceki tartışmalara da baktığımızda hem genel başkanımıza özelden hem de parti politikaları ile ilgili çok ağır eleştirileri oldu. Hiç bir zaman kimsenin aklına disiplin soruşturması gelmedi. Ama başka bir siyasi partinin temsilcisiyle ilgili kullandığı cümle doğru değil. Partimizi ve genel başkanımızı rahatsız eden bir cümledir. “

3 yorum yapılmış
  • Bolu14
    16 Haziran 2022 • 19:33
    Tanju başkanı CHP ihraç ederse boluyu kaybetecek aklınızı başınıza alın seçim arifesinde yüz böyle bı saçmalık yapmayın CHP liler
  • Vatanda
    17 Haziran 2022 • 23:42
    Hakettiğini bulacaksın.
  • gergedanolu
    18 Haziran 2022 • 06:53
    Gürsel Bey CHP yi yolundan saptırdı, Kılıçdaroğlunu istediği gibi yönlendiriyor, Tanju Özcan gibi Atatürkçüleri ihraç etmek bir CHP geleneği oldu, biz bu düzeni bozarız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.