VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE MEMLEKET SEVDASI BÖYLE OLUR

18 Haziran 2022

...........................................

Bolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi Çocuk Poliklinik yeni hizmet binası ile ile İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Birimi ve Acil Servis Bekleme Alanının tadilat ve tefrişatını yapan hayırsever iş insanı Nurullah Tunç, memleketi Bolu’ya sağlık alanında önümüzdeki aylarda da yeni ihtiyaçlar doğrultusunda katkı sağlayacağını açıkladı.

Almanya’da yaşayan Bolulu iş insanı Nurullah Tunç ve kardeşi, Köroğlu Gençlik Teşkilatı Başkanı Mahmut Alan’ın girişimleriyle İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi Çocuk Poliklinik yeni hizmet binası ile ile İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Birimi ve Acil Servis Bekleme Alanının tadilat ve tefrişatı yaptılar. Memleketi Bolu’ya sağlık alanında kazandırdıkları iki eser Bolu Valisi Erkan Kılıç ve protokol üyelerinin katıldığı törenle açılarak hizmete girdi.

Kentteki gazetecilerle bir araya gelen Nurullah Tunç, memleketine sağlık alanında bağışlar yapmaya devam edeceğini açıklayarak, “Kardeşim Abdullah Tunç ile de görüşeceğim. Kendisinin de ciddi bağışlar yapacağına inanıyorum. Bizim Bolu sevdamız bitmez. Memleketimiz için en iyisi yapmaya devam edeceğiz. Bolu’daki iş insanlarıyla da bir araya gelirsek daha büyük projeleri birlikte gerçekleştirebiliriz. Biz iki kardeş elimizden geleni yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Bolu’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı yardımlarla takdir toplayan Mahmut Alan’da İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol’un sağlık alanındaki başarılı çalışmasına dikkat çekerek, “Devletini düşünen, nasıl israf etmeden hastaların tedavisini yapabiliriz noktasında büyük çalışmalar yaptı. Bana göre Bolu’ya gelen en iyi İl Sağlık Müdürü. En azından ben böyle düşünüyorum. Bizde bu noktadan yola çıkarak sağlık alanında bağışların yapılmasına karar verdik. Çünkü destek verdiğiniz yer çalışıp bunun değerini bilirse kıymet bulur. Biz şov değil İzzet Baysal’ın izinden gidecek hayırsever insanlarımızın olmasını istiyoruz. Bolu’nun öz evladı olan Tunç ailesine çok teşekkür ediyorum. İzzet Baysal’ın izinden gidecek Bolu’da zengin iş insanları yok mu? Nurullah Tunç Almanya’dan gelip memleketine bağışlar yapıyor. Bizim iş insanlarımız nerede. Bolu’nun bir hastaneye ihtiyacı var. Düzce, Zonguldak ve çevre illerden hastalar kaliteli hizmet verildiği için Bolu’ya geliyorlar. Bizler sonuna kadar İl Sağlık Müdürümüz Muhammet Emin Demirkol’un yanındayız. Elimizden ne gelirse yapmaya da hazırız. Bolu için elimizi değil bedenimizi taşın altına koyarız” dedi.

1 yorum yapılmış
  • 1234
    21 Haziran 2022 • 03:50
    Allah yapılan hizmetlerden dolayı kardeşimizden razı olsun. Giderken Mal, mülk sırtlayıp giden yok, hoş seda bırakmak en güzeli Rabbim cümlesinden razı olsun. Cennet ucuz değil, cehennem lüzumsuz değil
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.