VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇİLE ÇEKEN HASTALARA REKTÖR KULAK VERECEK Mİ?

21 Haziran 2022

............................................................

Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çevre illerden gelen hastalarla birlikte yaşanan yoğunluk nedeniyle tedavi olmak isteyen vatandaşlar büyük sıkıntı çekerken hastane binasının hemen yanında bulunan morfoloji binasında bulunan çok sayıda odanın hastalara tahsis edilmesi için BAİBÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı’nın kararı bekleniyor. Alişarlı’nın boş odaların hastaların tedavisi için tahsis edilmesi kararına sıcak bakmadığı ve başka bir birime bu odaları vermeye hazırlandığı öğrenildi.

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi başarılı çalışmaları nedeniyle bölgenin en çok tercih edilen hastanesi konumuna gelirken artık hastane binası yetersiz kalmaya başladı. İzzet Babamızın Bolu'ya armağanı olan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi günde 2 bin 500 ile 3 bin hastaya poliklinik hizmeti veriyor. Çevre illerden gelen hastalarla birlikte hastane binasının yetersiz kalması nedeniyle tedavi olmak için gelenler zor anlar yaşıyor. Polikliniklerde hastalar kalabalık ve artık hasta yoğunluğunu kaldıramaması nedeniyle hem sıra beklerken hem de randevu alabilmek için mücadele ediyor.

Yoğun bakımda yatan bir hasta yatak olmadığı için servise yatırılamazken, yine acilden giriş yapan hastaları yatıracak yatağın da kalmaması nedeniyle hastaneye ek alanların açılması zorunluluk haline geldi. Hastane binasının hemen yanında bulunan Morfoloji binasında çok sayıda odanın boş olduğu öğrenilirken BAİBÜ Rektörü Prof.Dr.Mustafa Alişarlı’nın bu alanların hastaların tedavisi için kullanılmasına sıcak bakmadığı öğrenildi. Hastanedeki sağlık sistemini rahatlatmak için yeni çözüm yolları aranırken Rektör Alişarlı’nın tüm taleplere kapıyı kapatması akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

TUNÇ 'KARDEŞLER GEREĞİNİ YAPARIZ' DEDİ

Öte yandan morfoloji binasının İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne verilmesi durumunda yaptıkları yardımlarla Boluluların kalbinde taht kuran Abdullah ve Nuri Tunç kardeşler buranın tefrişatı noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını açıkladılar.

Konuyla ilgili Nuri Tunç, "Bildiğiniz üzere açılışlar için Almanya'dan Bolu'ya geldim. Burada İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde büyük bir sıkıntı olduğunu gördüm. Rektör beyin bu sıkıntıyı kısa sürede çözeceğini düşünüyorum. Morfoloji binasını tahsis ederse bizde üzerimize düşeni yapacağız" şeklinde konuştu.

 

4 yorum yapılmış
  • gereksizadam
    21 Haziran 2022 • 04:48
    neye kulak vermiste buna kulak verecek
  • Adalet
    21 Haziran 2022 • 06:21
    Bu asırda böyle bir şey yazık bu işin muhatabı bence rektör değil rektör yardımcıları ve işin bu muhatabı olmayan personel herkes kendi işini yapsın önceden eğitim araştırma hastanesi sağlık bakanlığına bağlı değildi ve 22 trilyon borç yapmış.kullanacagi malın kât kat ve üstünu kullanmış borcu ödeyecemeyince 2014 ten sonra mecburen sağlık bakanlığına bağlandı
  • Sarsultan
    21 Haziran 2022 • 21:23
    Adam sağır, sağır.
  • Bolulu
    22 Haziran 2022 • 13:45
    Rektör ve ekibi cemaat yapılanması ve yandaşlarına kadro açma işleriyle meşgul. Keyfi yetince çare olur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.