VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZDAĞ’DAN ÖZCAN’A DESTEK....

21 Haziran 2022

...................................................

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın partisinden kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi sonrası çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Özdağ, "Kim 'Suriyeli' derse gidiyor" diyerek Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın da CHP'den ihraç edileceğini ileri sürdü.

Ülkedeki sığınmacılara yönelik çıkışları ile bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Sosyal medya hesabından video paylaşan Özdağ'ın hedefinde bu kez CHP lideri Kılıçdaroğlu vardı.

"CHP'DE KİM 'SURİYELİ' DERSE GİDİYOR"

4 dakikalık video yayınlayan Özdağ, paylaşımına "CHP'nin Tanju Özcan'ı ihraç etmesi, etkin muhalefeti bastırma ve AKP'nin önünü temizleme eylemidir. Şimdi sıra Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'taymış. CHP'de kim 'Suriyeli' derse gidiyor. Asıl muhalefete muhalefet budur." notunu düştü.

"KILIÇDAROĞLU MUHALEFETE MUHALEFET EDİYOR"

Özdağ şu ifadeleri kullandı: "Bir süre önce CHP'nin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Görüyoruz ki her ne kadar Kemal Kılıçdaroğlu sığınmacıları göndereceğiz ifadelerini kullansa da, CHP'de Suriyelilere dokunan yanıyor. Şimdi CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş'ın ihracından bahsedilmeye başlandığını duyduk. Kılıçdaroğlu esas muhalefete, muhalefet edendir. Kılıçdaroğlu CHP'nin içinde sığınmacıları gündeme getirmeyi başaran politikacıları, Erdoğan'ın polisliğini yaparak tasfiye etmeye çalışıyor."

"ATATÜRK YAŞASAYDI ZAFER PARTİSİ'Nİ DESTEKLERDİ"

CHP'li vatandaşlara seslenen Özdağ "Sizleri, Atatürk'ün yaşasaydı destekleyeceği parti Zafer Partisi'ne davet ediyorum. Gelin ikiz yasaları kabul edip uygulayacağını söyleyen yeni CHP'ye değil 'Ne mutlu Türk'üm diyene' diyenlerin kurduğu Zafer Partisi'ne katılın." dedi.

LÜTFİ SAVAŞ NE DEMİŞTİ?

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş, "Hatay'ın nüfusu 1 milyon 670 bin. Resmi verilere göre 500 bin civarında Suriyeli var. Ama gayri resmi sayı 800 binin üzerinde. Yaklaşık her 2 kişiden biri Suriyeli. Hatay'daki doğumların yüzde 75'ini Suriyeli kadınlar yapıyor. Yeni doğan her 4 çocuktan 3'ü Suriyeli. Savaş psikolojisi hormonları bozmuş. 11 ayda doğum yapan, 6 yılda 6 çocuk yapan Suriyeli kadınlar var. Çoğunun 3-4 eşi var ve hepsi de çok çocuk yapıyor. Demografik yapı bizim aleyhimize gelişiyor. 12 yıl sonra belediye başkanının Suriyeli olması hiçbirimizin hoşuna gitmez." demişti.

 

2 yorum yapılmış
  • vatanda
    21 Haziran 2022 • 06:40
    AYNEN DOĞRULARI SÖYLEMİŞ HATAY BELD. BAŞKANI. SESSİZ İSTİLAYA DİKKAT ÇEKMİŞ..İYİ DE ETMŞ SÖYLEYEREK. BOLU DA BİZZAT BENDE TANIK OLDUM BİR SURİYELİ 4 TANE ÇOCUK YAPMIŞ PEŞPEŞE SADECE BİR 2019 YILINI BOŞ GEÇMİŞ. BEŞ OLACAKMIŞTI O YIL NE OLDUYSA ISKALAMIŞ.
  • Adalet
    21 Haziran 2022 • 13:00
    Bolu da Tanju Özcan muhtar bile olamaz.Cumhurbaskaninin iradesine saygı duyuyorum dedi ve bolu belediyesine göreve geldiğinden beri hizmet değil Türkiye'nin kamuoyunun kafasını kaldırıp gündemde kalmaya çalıştı şimdi Cumhurbaşkanı adayı olacağım diye partisine sirinlik yapıyor Bolu'da her şeyi birbirine karıştırdı tanjunun işini yanında olanlar karıştırdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan durmak yok yola devam.Adalet yok Tanju Özcan da olsa sinek gib
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.