VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKOĞLU: AK PARTİ EKONOMİK KRİZLE İKTİDARINI KAYBEDECEK

13 Temmuz 2022

...........................................

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, AK Parti’nin ekonomik krizle iktidarını kaybedeceğini belirterek, “Bolu’da Millet İttifakı iki milletvekili çıkararak bu süreci başarılı bir şekilde tamamlayacaktır.” dedi.

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ihraç istemiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesini değerlendirerek, “Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan ilimizde uzun yıllar siyaset yapmış, yerel ve ulusal gündemde olmayı başaran biri. Doğal olarak yaptığımız çalışmalarda, ziyaretlerde yurttaşlarımız Bolu Belediye Başkanımızın lehine ve aleyhine düşüncelerini bizlerle paylaşıyor. Bolulu komşularımızın belediye başkanımız için kurduğu her cümle bizim için önemli. Bizler komşularımızın duygu ve düşüncelerini partimizin ilgili birimlerine iletiyoruz.” diye konuştu.

Türkoğlu, “Tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı Özcan’ın ihraç edilmesinin oy oranlarına olumsuz yansıyacağını düşünüyor musunuz?” şeklindeki soruyu, “Bildiğiniz gibi Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan partimizin MYK tarafından kesin ihraç isteği ile Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildi. Şu an kesinleşmiş bir ihraç kararı yok. Belediye Başkanımız Tanju Özcan savunmasını yapacak. Savunmasına göre kurultayda delegelerimizin oyu ile seçilen Yüksek Disiplin Kurulumuz, partimizin tüzüğüne, disiplin yönetmeliğine göre bir karar verecek. Ortada kesinleşmiş bir karar yokken, olmuş bitmiş gibi yorum yapmak doğru değil. Ama şu bir gerçek, Belediye Başkanımız Tanju Özcan Bolulu yurttaşlarımızın sevgisini, saygısını kazanmış bir siyasetçidir.  Bu özelliği ile de partimize oy kazandırmıştır.” diye yanıtladı.

AK PARTİ ANKETLERDE ÖNDE OLDUKLARINI GÖRMEDİKÇE ERKEN SEÇİME GİTMEZ

AK Parti’nin anketlerde oy kaybettiği gerçeğini görmesi nedeniyle erken seçime gidemediğinin altını çizen Türkoğlu, şunları söyledi:

“AK Parti iktidarı ülkemizde en sık anket yaptıran ve seçim stratejilerini ona göre belirleyen bir parti. Farklı zamanlarda da ifade ettiğim gibi AK Parti anketlerde ne zaman önde olduğunu görürse o zaman ülkemizi seçim atmosferine sokar. Ülkemizin uzun bir süredir her yönü ile erken seçime ihtiyaç duyduğu su götürmez bir gerçek. Herkes bunun farkında. Erken seçim kararının alınmamasının tek sebebi var. AKP’nin anketlerde oy kaybettiği gerçeğini görmesi. Özellikle tekrarlanan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimi AKP’de derin bir travma oluşturdu. Anketler de açık ara önde olduklarını görmedikleri sürece erken seçim kararı almaları mümkün değil”

BOLU’DA MİLLET İTTİFAKI İKİ MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK

Millet ittifakının Bolu’da iki milletvekili çıkaracağını ifade eden Türkoğlu, “AK Parti’nin sebep olduğu, köylüsü, kentlisi, esnafı, işçisi kısacası herkesin hissettiği oldukça uzun süren bir ekonomik kriz yaşıyoruz. Enflasyon yurttaşımızın belini büktü. Temel tüketim maddelerine gelen zamlar her gün artıyor. Nakliye sistemini karayoluna endekslemiş ülkemiz akaryakıt fiyatlarından dolayı ağır bir bedel ödüyor. İnsanımızın gelir durumunu görmezden gelenler, akaryakıt fiyatlarını döviz kuruna endeksleyerek Avrupa ülkeleri ile ülkemizi kıyaslayarak halkımızın aklı ile dalga geçiyor. AK Parti iktidarının, ekonomik ve sosyal çıkara dayalı kemikleşmiş yüzde 25’lik bir seçmen kitlesi var. Bu kitlenin dışındaki ezici çoğunluk ülkemizin kaderini belirleyecek. Uzun süren ve AK Parti iktidarının çözmediği veya çözemediği ekonomik kriz seçim sonuçlarını ciddi anlamda etkileyecek.  Önceki dönem Cumhurbaşkanımız Rahmetli Süleyman Demirel’in de dediği gibi “Boş tencerenin yıkamayacağı iktidar yoktur." Ekonomik krizle iktidar olan AK Parti ekonomik krizle iktidarını kaybedecek. Bolu’da da Millet İttifakı iki milletvekili çıkararak bu süreci başarılı bir şekilde tamamlayacaktır” şeklinde konuştu.  

5 yorum yapılmış
  • cemal
    13 Temmuz 2022 • 06:50
    6 KİŞİ BİR ERDOĞAN ETMİYOR,..KAYBEDEN TÜRKİYE OLUR..RABBİM ÜLKEMİZİ KORUSUN..ÜLKEMİZ İÇİN HİÇBİR PLANLARI YOK,İKTİDAR OLMAK İÇİN ENFLASYONDAN VE FELAKETTLERDEN MEDET UMUYORLAR.VAH ÜLKEM VAH....!!!!!!!!!!!!!!!
  • 1234
    13 Temmuz 2022 • 07:02
    Bu memleket o kadar ucuz mu sandın. Satılık TÜRK MİLLETİNİN toprağı yoktur bu millet onurlu ve şuurludr. ... Elhamdülillah.
  • HakhukukveAdalet
    13 Temmuz 2022 • 12:31
    Bolu belediye başkanı ile ilgili yüksek disiplin kurulu çok net ve arı duru şeffaf karar verir Ersan Türkoğlu kimdir millet ittifakı tanju Özcan ihraç edilirse 1 vekil bile çıkaramaz Tanju Özcan seçildi de ona göre türlü taşkınlıgi yaptınız Bolu CHP nin kalesi olamaz Halk Tanju a CHP'li olduğu için değil şahsen Tanju Özcan diye mecburen oy verdi tanju Özcan bunu hak ettimi seçimden önce sevimli gözüktü ama bu güne kadar icraat hizmet sıfır yeni valiye
  • Bolulu
    14 Temmuz 2022 • 02:04
    Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş. Cok beklersiniz.
  • SebenliMustafa
    14 Temmuz 2022 • 08:03
    Koyunlar iyi güden çobanı sever.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.