VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ KILIÇ ŞEHİT AİLELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

15 Temmuz 2022

.........................................


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bolu Valisi Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen yemeğe, Bolu Valisi Erkan Kılıç ile eşi Ayşe Elif Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando İslam Can, Bolu Belediye Başkan Vekili Naci Parlak, İl Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınlar ile gaziler ve aileleri katıldı. Yemek öncesi konuklarının bulunduğu masaları tek tek dolaşan Vali Kılıç ve eşi, şehitlerin aileleri ve gaziler ile sohbet etti.

Türkiye’nin 15 Temmuz gecesinde hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldığını vurgulayan Vali Kılıç, “Ülkemiz, 15 Temmuz gecesinde de bağımsızlığımıza, devletimize, demokrasimize, birlik beraberliğimize, millet iradesine saldıran vatanımızın bekasını ve bölünmez bütünlüğünü parçalamaya yönelik FETÖ Terör örgütünce düzenlenen alçakça bir hain darbe girişimi ile karşı karşıya kalmıştır. Milletimizin vergileriyle alınan, milletimizin tanklarıyla, tüfekleriyle yine milletimize ateş açan bu hainlere karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla ve liderliğinde tek yürek olup gencinden yaşlısına cansiperane meydanlara koşan insanımız bu darbe girişimini bertaraf etmiştir.” dedi.

  • VALİ KILIÇ ŞEHİT AİLELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU
  • VALİ KILIÇ ŞEHİT AİLELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU
  • VALİ KILIÇ ŞEHİT AİLELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.