YUVA KÖYÜNDEKİ ZEHİRLENME OLAYIYLA İLGİLİ İLK ÖLÜM HABERİ GELDİ

...............................................

YUVA KÖYÜNDEKİ ZEHİRLENME OLAYIYLA İLGİLİ İLK ÖLÜM HABERİ GELDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

HABER / MUTLU YUCA

Bolu’da Kurban bayramında zehirlenme vakalarının yaşandığı köye giderek akrabalarında kalan 49 yaşındaki Eyüp Ertem, zehirlenme şüphesiyle sevk edildiği Ankara Şehir Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Bolu merkeze bağlı Yuva köyünde Kurban bayramında içtikleri sudan zehirlenenlerin sayısı 112’ye ulaştı. Kurban bayramında eşinin ailesinin yaşadığı Yuva köyüne gittiği öğrenilen Eyüp Ertem,  kurbanını da köyde kesti. Bayramın birinci gününü köyde geçiren Ertem, gece de eşinin ailesinin evinde kaldı. Bayramın ardından mide bulantısı ve kanlı ishal şikayetiyle hastaneye giden Ertem, Bolu’daki tedavisinin ardından Ankara Şehir Hastanesine sevk edildi. Bir süredir Ankara’da tedavi gören Ertem, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

5 yorum yapılmış

  • merkuzucu (3 yıl önce)
    Sayın valim İl özel idaresine köy muhtarlarının verdikleri dilekçelerin incelemesini ve isteklerin ne kadar yerine getirildiğinin incelenmesinin yapmasını talep ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    Ben de çok merak ediyorum bu neden oldu.sanki birileri şu deposuna zehir mi attı diye düşünmeden edemiyorum. Bunun nedeni hala neden bulunamadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayrettinsariyildiz (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin canim arkadasim mekanın cennet olsun Allah yakınlarına sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazm (3 yıl önce)
    Acaba su deposuna kasıtlı bir şeyler dokmuş olabilirler mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yuva köyünde neler oluyor yetkililer açıklarmı
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.