VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İÇİN KADER GÜNÜ

24 Temmuz 2022

............................................

Kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yarın parti genel merkezinde savunmasını yapacak. Özcan’ın savunmasının ardından ihraç mı edileceği yoksa hakkında kınama kararı mı verileceği belli olacak.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesi nedeniyle geçtiğimiz hafta yazılı savunmasını yaptı. Başkan Özcan, yarın (25 Temmuz Pazartesi) saat 11.00’da CHP Genel Merkezinde Yüksek Disiplin Kuruluna savunmasını yapacak. Özcan, savunmasının ardından partiden ihraç  edilme yada kınama cezası verilmesiyle karşı karşıya kalacak.

Başkan Özcan, yarın ki savunması öncesi sosyal medye hesabından, “Yarın 11.00’de CHP Yüksek Disiplin Kurulunda savunmamızı yapacağız.Hayırlısı neyse o olsun. Karar ne olur ise olsun. Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi olarak yola devam. Eğilip, bükülmeden” açıklamasında bulundu.

5 yorum yapılmış
  • HakhukukveAdalet
    24 Temmuz 2022 • 17:01
    Yüksek disiplin kurulu tanju Özcan hakkında karar almadan önce bolu belediye başkanı olduktan sonra düzce konuşması Van'da Cumhurbaşkanı nin sesi kısıldı Yargıtay ceza kurulundan Cumhurbaşkanına hakaret cezası da ele alınıp incelemesi gerekiyor Allah hayırlara vesile ve tebdil eylesin
  • Nazmiyenan
    25 Temmuz 2022 • 01:35
    Bolu ili ve Partimiz adına ,Ayrıcada Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan için üzücü bir durum oldu.
  • Gerekli
    25 Temmuz 2022 • 02:29
    Tek beklenti bolu halkını bu şımarık başkandan kurtulması.Derhal CHP'den ihraç edilmesi gerekir çünkü CHP'ye zarar veriyor.İşi gücü şov yapmak.Bolunun yolları suları parkları pislik içinde.Denetim yok belediye çalışanları iş bilmiyor.İş bilmeyen torpilli kişiler işin başında.
  • BilalLMEN
    25 Temmuz 2022 • 04:43
    Ne olursa olsun BAŞKAN bizim başkan
  • HakhukukveAdalet
    25 Temmuz 2022 • 14:35
    Bu karar verilirken tanju Özcan in Cumhurbaşkanının 2014 van mitinginde sesi kısıldıği için söylediği söz için Yargıtay ceza dairesinden almış olduğu hakaret de incelenip dikkate alınmali kararı önce Allah a sonra disiplin kuruluna havale ediyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.