VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN’A ZAFER PARTİSİNDEN İLK CİDDİ TEKLİF

28 Temmuz 2022

.....................................

Bolu’da partisinin olağan kongresine katılan Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, “Bizim partimize geçmesini, yerel idarelerden sorumlu bir başkan yardımcısı olarak dilerim” dedi.

Zafer Partisi Bolu İl Başkanlığının ilk kongresine katılan Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a partilerine katılma çağrısında bulundu. Türkiye’de yaşayan sığınmacılara yönelik çıkışlarıyla dikkat çeken Tanju Özcan’ın kamuoyunda sıkça tartışılan açıklamaları Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ilgisini çekti.

Bolu’da partisinin il kongresine katılan İsmail Türk, Özcan’a kamuoyu önünde ilk kez partilerine katılma çağrısı yaptı. Kongrede konuşan Türk, Özcan’ın sığınmacılara yönelik kararlarını hatırlatarak, “Bolu Belediye Başkanınız vesilesiyle Türkiye’nin gündemine giren, Suriyeliler meselesinde bizden sonra belki en çok duyarlılıkta faydası olan bir Belediye Başkanına sahipsiniz. Bizim partimize geçmesini, yerel idarelerden sorumlu bir başkan yardımcısı olarak dilerim. Rahmetli Demirel’in çok güzel bir sözü var, ’24 saat çok uzun bir zamandır. Geçmiyorum, gelmiyorum demelere bakmayın siz” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • HakhukukveAdalet
    28 Temmuz 2022 • 11:27
    Tanju Özcan her şey boş ister su parti ister o parti hangi partiye geçersiniz geçin artık milletinin ve halkın güvenini kaybettiniz devletin her hangi bir kurumunu temsil eden bir yönetim başkanının ağzından çıkanlari kulağı işitmesi gerekiyor.soylediginiz söz 1 değil 2 değil icraat sıfır söze gelince mangalda kül bırakmasıniz
  • bahrierdem
    29 Temmuz 2022 • 07:21
    bu çağrı bütün çalışmasını yabancı düşmanlığı üzerine kuran( iç savaş yaratmaya çalışan) zafer partisinden gelmesi sayın Tasnju özcan'ı düşündürmelidir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.