KADINLARA ÜCRETSİZ ZUMBA ETKİNLİĞİ

.....................................

KADINLARA ÜCRETSİZ ZUMBA ETKİNLİĞİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Belediyesi, kadınlara özel ücretsiz düzenlediği spor faaliyetlerine zumbayı’da ekledi. Bolu Belediyespor’a ait tekvando spor salonunda gerçekleştirilen zumba etkinliğinde kadınlar hem spor yapıyor hem de günün stresini atıyor.  

Bolu Belediyesi tarafından kentte ki spor faaliyetlerini arttırmak üzere başlatılan ücretsiz zumba dans etkinliği beğeni topladı. Bolu’daki kadınları spora ve sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla ücretsiz olarak başlatılan zumba dansı etkinliği yoğun ilgi görüyor.
Yasemin Tuncer’in gözetiminde gerçekleştirilen ve her yaştan kadının katılabildiği zumba dans etkinliği, her salı ve perşembe günleri saat: 19.00’da Bolu Belediyespor’a ait tekvando spor salonunda yapılıyor. Bir saat süren dans etkinliğinde kadınlar hem spor yapıyor hem de günün stresinden uzaklaşma fırsatı bularak deşarj oluyor.

Haber Fotoğrafları
KADINLARA ÜCRETSİZ ZUMBA ETKİNLİĞİ
KADINLARA ÜCRETSİZ ZUMBA ETKİNLİĞİ
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.