VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI İÇİN NET KONUŞTU

1 Ağustos 2022

......................................

AK Parti Bolu 24-25-26. Dönem Milletvekili ve AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Ali Ercoşkun gündeme dair açıklamalarda bulundu.2023 seçimlerinde milletvekili adaylığının söz konusu olmadığını ifade eden  Ercoşkun, bu tür söylentilere itibar edilmemesini istedi.

Son günlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından Bolu’da herhangi bir anket yaptırılmadığını da belirten Ali Ercoşkun “AK Parti Genel Merkezi’nde anket çalışmalarını yapan birimin başkan yardımcısıyım.Bolu’da AK Parti Genel Merkezi’nin yaptırmış olduğu böyle bir anket yok!” dedi.

BİZİM ARGE-GE ÇALIŞMALARIMIZ TEKNİK BİR ÇALIŞMA DEĞİL, POLİTİK BİR ÇALIŞMA

Yaklaşık 1 buçuk yıldır sürdürdüğü  AK Parti AR-GEve Eğitim Başkan Yardımcılığı görevi hakkında da bilgiler veren Ali Ercoşkun, AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nın toplumun gerçeklerini temel alarak politika geliştiren bir birim olduğunu söyledi. Ercoşkun konu hakkında, Ankara’da Genel Merkezde bildiğiniz gibi AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcılığı görevindeyim. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayından itibaren bu görevi diğer başkan yardımcısı arkadaşlarımız ve Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen ile beraber yürütüyoruz.. Bizim yaptığımız AR-GE çalışmaları teknik bir AR-GE çalışması değil. Politik bir AR-GE çalışması. Toplumun nabzını ölçerek, hazırladığımız raporlarla birlikte, parti politikalarını belirleme, parti çalışmalarını belirleme, parti organlarının yapacağı faaliyetleri belirleme anlamında bazı tavsiyelerde bulunmaya çalışıyoruz”

“AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NİN YAPTIRMIŞ OLDUĞU BÖYLE BİR ANKET YOK”

Son günlerde AK Parti’nin Bolu’da yaptırdığı iddia edilen anket hakkında da konuşan Ali Ercoşkun,AK Parti’nin tüm anket çalışmalarının, AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca yürütüldüğünün altını çizerek “Bolu’da AK Parti Genel Merkezi’nin yaptırmış olduğu bir anket yok” dedi. Yapılan anketlerin analizleri için ciddi mesai harcadığını söyleyen Ali Ercoşkun, ““AK Parti Genel Merkezi’nde anket çalışmalarını yapan birimin başkan yardımcısıyım. Anketlerden sorumlu olan, bu anketleri bir fiil Türkiye genelinde yaptıran ve bunların analizleriyle alakalı çok ciddi mesai harcayan kişilerden birisiyim. Bolu’da AK Parti Genel Merkezi’nin yaptırmış olduğu böyle bir anket yok. Böyle anket olmadığı için böyle bir sonuç da yok” ifadelerini kullandı.

“ADAYLIK DÜŞÜNCEM, İSTEĞİM, TALEBİM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

Seçimlere bir yıldan az bir süre Bolu kamuoyunda yeniden milletvekili adayı olacağına dair söylentilerin çıktığına dikkat çeken Ercoşkun, adaylık düşüncesinin de isteğinin de talebinin de olmadığını kesin bir dille ifade etti.  Ali Ercoşkun,  “Cenabı Hak bana Bolu halkına üç dönem hizmet etmeyi nasip etti çok şükür. Şu anda farklı bir konumda partim için çalışmaya devam ediyorum. Bizim için millete hizmet etme sevdasında mevki ve makamın bir önemi hiçbir zaman olmadı bundan sonra da olmaz. 2018 yılında milletvekilliği görevimin bitmesinden itibaren bu güne kadar Bolu kamuoyu ile hiçbir konuda hiçbir şekilde paylaşımda bulunmamıştım. Bolu siyaseti ile ilgili birşey sorulmadığı sürece bu tür paylaşımların etik olmadığını düşündüğüm için. Ama 2023 seçimlerine gidilen bu süreçte önemli olan tek mesele liderimiz ,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ve partimizin başarısı. Bu noktada bir kez daha ifade etmek isterim ki, benim önümüzdeki dönem veya dönemlerle alakalı herhangi bir görev düşüncem, talebim veya adaylığım söz konusu değildir” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.