VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER 17 AĞUSTOS

17 Ağustos 2022

..............................

 

Beşkavaklar Mahallesi halkından, Hatice YILDIRIM’ın eşi, Murat ve Fuat YILDIRIM’ın babaları, Fatma YILDIRIM’ın kayınbabası; NİYAZİ YILDIRIM vefat etmiştir.Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra İzzet Baysal Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

 

Seben İlçesi Bakırlı Köyü halkından, Mustafa AKALIN’ın eşi, Mürsel ve Nihat AKALIN’ın anneleri; AYSEL AKALIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Seben Bakırlı Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

 

Oğulduruk Köyü halkından, Merhum Kemal ve Emine GÜCÜYENER’in oğulları, Fatma GÜCÜYENER’in eşi, İzzet ve Hacer GÜCÜYENER’in kardeşleri, İlhan, İlhami, Şeref ve Müşerref’in babaları; İBRAHİM GÜCÜYENER vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazından sonra Oğulduruk Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

 

Düzce Bakacak Köyü halkından, Merhum Mehmet KABADAYI’nın eşi, Leyla KÜÇÜK, Ayşe PERÇİN, İbrahim ve Tevfik KABADAYI’nın anneleri; MERYEM KABADAYI vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Bakacak Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

 

Merhum Hüseyin BAYAR’ın eşi, emekli öğretmen Emin BAYAR, Havva GÖKMEN’in anneleri; GÜLİZAR BAYAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Siteler Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

 

Ali Metin AKDOĞAN’ın eşi, Selen ve Zeynep AKDOĞAN’ın anneleri, Psikiyatirst Doktor; HATİCE SEDEF AKDOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camiinde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

NEZİHA METE vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce merkez mezarlığına defnedilecektir.

ÇOŞKUN CANCI vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Bartın merkez mezarlığına defnedilecektir.

 

Gerede İlçesi halkından;MUSTAFA EL HÜSEYİN vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazından sonra Gerede merkez mezarlığına defnedilecektir.

 

Mudurnu İlçesi Dereçetinören Köyü halkından; İSMAİL YAZGAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Mudurnu İlçesi Hacımusalar Köyü halkından; FATMA KARAGÖZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.