VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TRAFİK LEVHALARI HEDEF TAHTASINA DÖNDÜ

20 Ağustos 2022

...............................

İlimizin en çok ziyaret edilen turizm yerlerinden biri olan Gölcük yolu üzerindeki trafik levhaları, kendini bilmez vatandaşlar tarafından tabancayla ve pompalı tüfeklerle hedef tahtası haline getirilip delik deşik edildi.

HABER,Bolu Gündem Gazetesi

Bolu Gölcük yolu güzergâhında bulunan birçok trafik levhası adeta hedef tahtası haline geldi. Tabancayla ve pompalı tüfeklerle yapılan atışlar sonrası trafik levhaları delik deşik edilirken, av tüfekleriyle yapılan saçma atışıyla ise birçok levha kullanamaz durumda.

Bir diğer ilginç olay ise, yol kenarındaki “Dikkat büyükbaş hayvan çıkabilir” anlamına gelen ve üzerinde inek resmi bulunan uyarıcı levhanın, yakın bir atışla ineğin karnından vurularak delinmesi oldu.

YILDA 30 BİN LEVHA VURULUYOR

Türkiye genelinde yılda 30 bin civarında trafik levhaları silahla ve pompalı tüfekle tahrip edildiğini açıklayan karayolları yetkilileri, “Türkiye tahrip edilen trafik levhalarının parasal değeri çok yüksek.

Bu işleri yapanlar sonuçta kendilerine zarar verdiklerini bilsinler, bu tip saldırılardan uzak durulsun. Vatandaşların şunu da bilmesini istiyoruz, bu levhalar yurt dışından alınmakta ve döviz harcanmakta. Silahla delinen levhaların yerine yenisi takacağız, yani yine yurt dışına döviz harcayacağız” ifadelerine yer verdiler.

  • TRAFİK LEVHALARI HEDEF TAHTASINA DÖNDÜ
  • TRAFİK LEVHALARI HEDEF TAHTASINA DÖNDÜ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.