VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İÇİN KARAR GÜNÜ

21 Ağustos 2022

..................

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için kader günü. Yaptığı açıklamalar sonrasında partisinin Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Özcan’ın ihraç edilip edilmeyeceği bugün belli olacak.

 Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, Meclis toplantısında AK Partili kadın üye ile yaşadığı diyalog sonrasında CHP yönetimi, “Parti sorumluluğu ile bağdaşmayan tutum ve davranışları” gerekçe göstererek disiplin süreci başlatmıştı.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, kesin ihraç istemiyle sevk edilen Özcan için toplanacak. Tanju Özcan, disiplin kararının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan randevu istemiş ancak olumlu yanıt verilmemişti.

“HAKLARIMI ARAYACAĞIM”

Bolu Belediye Başkanı Özcan, "Hiç ceza verilmesine yer olmadığına karar verilmesini talep ettim ama bir ceza verilirse ya da ihraç kararı verilirse yasal haklarımı mahkemede aramaya devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı. Daha önce de disipline sevk edilen Özcan, uyarı cezası almıştı.

2 yorum yapılmış
  • Misafir
    22 Ağustos 2022 • 01:44
    Kararın önemi yok bir vatandaş olarak bende. Açıkça dobra dobra düşüncelerini söylüyor sayın başkan. Beğenmiyorlarsa işlerine gelmiyorsa onlar bilir. Biz vatandaş olarak memnunuz başkanımızdan. Dürüst insan lazım bu ülkeye nerede durduğu önemli değil. Dik dürüst dursun olduğu yere gider insanlar
  • Misafiremuhalif
    22 Ağustos 2022 • 14:51
    Misafir senin eşine,annene, kızına veya kız kardeşine aynı terbiyesizliği yapsa, yinede hizmetten memnunum dermisin ??? Başkansa başkanlığıni ve haddini bilecek.. insanların edep çizgisine dikkat edecek..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.