VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

50 KİLOMETRE NEFES KESEN KOVALAMACA

22 Ağustos 2022

...................

Bolu’da  filmleri aratmayacak bir kovalamaca yaşandı. 4 kafadar alkollü genç, polisleri 50 kilometre boyunca peşinden koşturdu ve 2 saatlik süren takip Taşoluk Yaylası ormanlık yolunda son buldu. 4 alkollü genç etkisiz hale getirilerek, gözaltına alındı.

Sabah Gazetesi’nden Kasım Şahin’in haberine göre, kovalamaca saat 15.00 sıralarında Karaçayır Migros Kavşağı'nda meydana geldi. Motorize Trafik Ekipleri uygulama sırasında plakaları ters takılmış araca 'dur' ihtarında bulundu. Araç ve içerisindeki alkollü kişiler ihtara uymayarak kaçmaya başladı.

Takibe trafik motorize ekipleri, Asayiş Şubesi ve Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri de katıldı. Bütün uyarılara ve 'dur' ihtarlarına uymayan beyaz renkli tofaş marka aracın sürücüsü yakalanmamak için kısır tarlalarına da girip izlerini kaybettirmeye çalıştı. Polisler takipten asla vazgeçmedi, kovalamaca 2 saat sürdü.

KAZA İLE SON BULDU

Taşoluk Yaylası'na kadar süren yakın takip olayında aracın alkollü sürücüsü sivri bir taşa çarpınca lastiğin patlaması sonrası araç kaza yaparak durdu. Asayiş Şubesi Ekipleri ile Trafik Motorize ekipleri, kaza yapan aracın içinde bulunan R.B., T.Ü., B.E. ve E.A.'yı araçtan indirerek, ters kelepçe ile etkisiz hale getirip gözaltı yaptı. Araç içerisinde çok sayıda bira şişesi ve kutusu ile kesici delici aletler bulundu. Olay yerine Jandarma ekipleri de sevk edildi.

ALKOLDEN UYUYA KALDILAR

Aldıkları aşırı derecede alkol nedeniyle bazı gençlerin uyuduğu görüldü. Gençler güçlükle ekip otosuna bindirilerek rapor için hastaneye götürüldü. 50 kilometre boyunca 'dur' ihtarına uymayarak polisle kovalamaca yaşayan R.B., T.Ü., B.E. ve E.A.'ya yönelik "Alkollü araç kullanama", "Dur ihtarına uymamak", "Polisi kandıracak şekilde ters plaka takmak", "Polise mukavemet", "Muayenesiz araç kullanmak" ve "Görevli polislerin hayatlarını tehlikeye atmak" suçlarından suç duyurusunda bulunulacak.

  • 50 KİLOMETRE NEFES KESEN KOVALAMACA
  • 50 KİLOMETRE NEFES KESEN KOVALAMACA
  • 50 KİLOMETRE NEFES KESEN KOVALAMACA
1 yorum yapılmış
  • Cetin
    24 Ağustos 2022 • 04:12
    Çok büyük marifet o memur lara terfi yapsınlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.