VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“5-1 BİTECEK BİR MAÇTI”

28 Ağustos 2022

...............................

Spor Toto 1’inci Lig temsilcimiz Boluspor’un evinde oynadığı Altınordu maçının ardından basın açıklamasında bulunan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar; rakip takıma pozisyon bile vermedikleri, 5-1’lik kazanılacak bir maçı kaybettiklerini ama sahadaki mücadelenin kendisi için tatminkâr olduğunu söyledi.

Spor Toto 1’inci Lig’in 3’üncü haftasında sahasında Altınordu ile 1-1 berabere kalan Boluspor’un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

“BİR TANE BİLE POZİSYON VERMEDİK”

Rakiplerine pozisyon bile vermedikleri bir mücadelede kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirten Karafırtınalar “Güzel bir maç seyrettirdik diye düşünüyorum. Hep şunu söylüyorum ben, ‘galibiyetler hataları örtüyor, gizliyor’. Ama kaybedişler mücadeleyi, emeği, harcadığın enerjiyi ve güzel şeyleri gizliyor. Bugün iki puan kaybettik o yüzden çok üzgünüm. İki penaltı kaçırdık, boş kalelere pozisyonlar kaçırdık; bunlar futbolda olan şeyler. Ama bugün soyunma odasında da gördüm ki biz biraz daha takım olduk. Bugün kaçırdık, yarın kaçırmayacağız. Bu oyun, bu mücadele benim için tatminkâr. Ama atsaydık daha iyi olacaktı. Hem buraya gelen taraftarımızı da sevindirmiş olacaktık. İçeride iki tane üst üste bir mağlubiyet, bir beraberlik hoş olmadı. 5-1 bitecek bir maçtı. Neredeyse pozisyon vermediğimiz bir maçtı ki içeride oynaması çok zor bir takımla oynadık. Yıllardır çok iyi tanıdığım bir takım. Öne çok çıktığımızda pozisyon verebileceğimiz bir takım. Ama bir tane bile pozisyon vermedik. İki stoperim birer tane penaltı yaptırdı. Neticesinde biz de iki tane yakaladık kaçırdık, onlar da bir tanesini kaçırdı. Güzel bir futbol seyrettirdiğimizi düşünüyorum” dedi.

“90+7’DE O CESARETİ NEREDEN ALIYORSUN, NASIL KALDIRIYORSUN O BAYRAĞI”

Altınordu’nun son dakikada kullandığı penaltının ardından, kaleci Çağlar’ın çizgi ihlali yaptığı gerekçesi ile atışın tekrarlanması gerektiği yönünde bayrak kaldıran yan hakemle ilgili yorum yapan tecrübeli teknik adam “Hakemlerle ilgili hiçbir şey söylemeyeceğim. Sadece karşı çizgide görev yapan, penaltının tekrarını isteyen hakem arkadaş ile ilgili bir şey söylemek istiyorum. Zaman geliyor önlerindeki çizgide taç olan pozisyona bile sorumluluk alıp bayrak kaldıramayan bir arkadaş; sen penaltıda doksan artı yedide o cesareti nereden alıyorsun, nasıl kaldırıyorsun o bayrağı, ona sormak istiyorum. Kendisine sordum cevap bile veremedi. Neticesinde oradan döndüğü zaman art niyetli olduğu yüzde yüz ortaya çıkıyor. Orta hakem için bir şey söylemiyorum. Ortada maç yönetti” şeklinde konuştu.

KAHRAMAN; “ZOR BİR DEPLASMANDI BİZİM İÇİN”

Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ligin üçüncü haftası Bolu deplasmanındaydık. Bolu’nun iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Başında değerli bir hoca var. Zor bir deplasmandı bizim için. Ama bizim Altınordu takımı olarak ilkemiz şudur. Futbolu güzelleştirerek, izleyenlere seyir zevki yüksek maçlar izletmek istiyoruz. Bugün de birçok seyirci zevk alarak 90 dakikayı izlemiştir. Altınordu takımı her geçen gün form yakalayacaktır. Bizim için Bolu maçı çok kritik bir virajdı. Çünkü geçen hafta evimizde kaybettiğimiz üç puan vardı. Buraya da üç puan için gelmiştik. Kaybedebilirdik, doksan artıda kazanabilirdik ama deplasmanda alınan bir puan her zaman önemlidir. Bundan sonra da Boluspor’a maçlarında başarılar diliyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.