VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EŞİYLE UĞRAŞANLARA SERT TEPKİ

1 Eylül 2022

.................................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclis toplantısında öğretmen olan eşi Meral Özcan’a attığı iki twit ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Bolu ziyaretindeki fotoğrafı nedeniyle kınama cezası verilmesine sert sözlerle tepki göstererek, “İki twit yüzünden beni sindirmek adına eşimle niye uğraşıyorsunuz. Bakın bunu kim yapıyorsa yapmasın sertleşirim, çok sertleşirim. Eğer eşimle uğraşmaya devam ederlerse iş farklı noktalara gider. Gelsinler aslan gibi benimle uğraşsınlar.” diye konuştu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclis toplantısında öğretmen olan eşi Meral Özcan’a müfettişler tarafından kınama cezası verilmesine tepki gösterdi. Eşi üzerinden gözdağı verildiğini vurgulayan Başkan Özcan, “Benim eşim öğretmen. Benim eşime müfettiş gönderiyorlar. İki tane uyduruk paylaşım yüzünden paylaşım cezası veriyorlar, gözdağı veriyorlar. Kardeşim benim eşimle niye uğraşıyorsunuz. Kim uğraşıyor.” dedi. Başkan Özcan, eşinin sosyal medya hesabından yaptığı iki paylaşımın da yer aldığı fotoğrafları da salondaki meclis üyelerine gösterdi. Özcan, Bolu’ya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte eşi ve kendisinin bulunduğu fotoğrafın da soruşturma konusu yapıldığına dikkat çekerek, “Kılıçdaroğlu benim genel başkanım. Bolu’ya gelmiş, eşli olarak gelmiş elbette bizde eşli olarak karşılayacağız. Bizim örfümüz ve adetimiz bunu gerektirir. Sayın Binali Yıldırım’ın eşi öğretmendi. Mitinglere birlikte el ele çıkarlardı kimse yadırgamadı da iki twit yüzünden beni sindirmek adına eşimle niye uğraşıyorsunuz. Bakın bunu kim yapıyorsa yapmasın sertleşirim, çok sertleşirim.” diye konuştu.

EŞİMLE UĞRAŞMAYA DEVAM EDERLERSE İŞ FARKLI NOKTALARA GİDER

Eşine yönelik verilen cezaya sert tepki gösteren Başkan Özcan, açıklamalarını şöyle sürdürdü

“Sedat Peker’in eşine ve çocuklarına saygısızlık yapıldı diye adam dünyayı ayağa kaldırdı. Kimse benimle uğraşacağım diye eşimle uğraşmaya kalkmasın. Bu hadsizliği yapmasın ve kimse bunun arkasında durmasın. Ayıptır. Benimle derdi olan benimle çözsün. Bu paylaşımlardan dolayı kınama cezası verilir mi insana. Nereye varmaya çalışıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Buradan uyarıyorum. Eğer eşimle uğraşmaya devam ederlerse iş farklı noktalara gider. Gelsinler aslan gibi benimle uğraşsınlar. Benim bir yere kaçtığım benim bir yere gittiğim yok. Burada çalışan AK Parti yönetimindeki isimlerin eşleri var. Bir kez olsun mobbing mi yapmışız. Bizim kitabımızda bu yazmaz ama birilerinin kitabında bu yazıyor”

2 yorum yapılmış
  • Hlyagden
    1 Eylül 2022 • 15:41
    Kimse benim öğretmenime laf söylemesin ve başkanımıza herkes işine baksın herkes benim öğretmenim ve başkanım gibi kültürlü saygılı ve düzgün insan olabilse benim öğretmenim bir tane örnek aldığım tek insan
  • Tayfun
    2 Eylül 2022 • 06:22
    Eşiniz devlet memuru ise siyaset yapamaz ayrıca hükümeti küçük düşürücü sosyal paylaşımlar hiç yapamaz nazilli belediyesiyede siyaseti istemiyorsunuz devletinde istememesi gayet normal
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.