VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ASKIDA KIRTASİYE KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI

5 Eylül 2022

..............................................

Köroğlu Gençlik Teşkilatı Başkanı Mahmut Alan, ekonomik sıkıntılar nedeniyle çocuklarına kırtasiye malzemesi almakta güçlük çeken aileler için hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Bolu'daki durumu iyi olan bütün vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere sessiz kalmayalım. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için biz de biraz fedakarlık yapalım” dedi.

Eğitim öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala aileler çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için kırtasiyelere akın etti. Ülke genelinde her ürüne gelen zamlardan kırtasiye ürünlerinin de etkilenmesi maddi imkanları kısıtlı olan ailelere zor anlar yaşatıyor. Köroğlu Gençlik Teşkilatı Başkanı Mahmut Alan, çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamada güçlük çeken aileler için harekete geçti. Hayırsever vatandaşlara kırtasiye yardımı çağrısında bulunan Alan, “Bolu'da beş sene önce başlatmış olduğumuz kırtasiye yardımlarına bu sene 100 çocuk ile devam ediyoruz. Maalesef dünyada yaşanan ekonomik sıkıntı ülkemizde de ciddi şekilde hissedilmekte. Özellikle okula giden iki ve daha fazla çocuğa sahip olan aileler kırtasiye masraflarının altında resmen eziliyorlar. Bolu'daki durumu iyi olan bütün vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere sessiz kalmayalım. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için biz de biraz fedakarlık yapalım. Bolumuzda uzun yıllardır hizmet veren Şan Kırtasiye ile bu konuda bir görüşme gerçekleştirdik ve askıda kırtasiye malzemesi kampanyasını başlatmaya karar verdik. Şan Kırtasiye sahibi Hakan bey'e de çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar her zaman yardımcı oldu. Köroğlu Gençlik Teşkilatı olarak bu kampanyaya 100 çocuk ile başladık. Çocuk başına 400 TL kırtasiye yardımında bulunacağız. Bolulu esnaf ve iş adamlarımız Bolu'nun çocuklarına sessiz kalmasın. Herkesi bu kampanyaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Adres: Karaçayır Mh. Gülez Sk. No : 12 (Merkez ptt şubesinin hemen alt tarafı)

4 yorum yapılmış
  • askdahkmet
    5 Eylül 2022 • 20:06
    Uygulamayı yapanları da yardım edenleri de tebrik ediyorum yalnııızzz, son yıllarda neden bu kadar yardıma muhtaç vatandaşımız var bunu da sorgulamaya başlamamızın vakti gelmedi mi?
  • Abidin
    6 Eylül 2022 • 09:16
    Ne kadar uçuyoruz Avrupa bizi kıskanıyor dış güçlerin oyunu dedikçe ekonomik olarak batığız, milletin hayatında olmayan askıda ekmek, askıda kırtasiye başladı. Yakında askıda ev kirası, askıda mutfak masrafı felan gelecek, ama olsun Dünya bizi kıskanıyor nede olsa...
  • ismail
    7 Eylül 2022 • 03:22
    bu mahmut alanda tam ağır abi yaw deliganlı adam aferim
  • Clop
    7 Eylül 2022 • 04:21
    Bolunun ve bu ülkenin millet vekilleri ne iş yaparsınız sizler secim zamanı gelirsiniz ayağımıza gerekeni bizde soyliycez
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.