VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İYİ PARTİ’YE Mİ GEÇİYOR...

14 Eylül 2022

.................

HABER: BÜLENT VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ziyaret etmesi ve ardından kente gelerek açılışa katılacağının açıklanmasının ardından kendisine yönelik, ‘Özcan İYİ Parti’ye mi geçiyor’ iddialarına, “Meral Akşener de bizim ittifak ortağımız. Herkes unutuyor ama ben sadece CHP'nin adayı değildim. Aynı zaman da İYİ Parti'nin de ortak adayıydım. Ve sonuçta Meral Akşener benim üzerimde hak sahibi olan, seçilmemde katkı sunan bir lider” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından da Akşener’in Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yeni hizmet binasının açılış törenine katılacağını açıklaması beraberinde bazı iddiaları gündeme getirdi. Başkan Özcan’ın partisi tarafından kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildiği dönemde gerçekleştirdiği görüşmen bazı kesimler tarafından, ‘Özcan, İYİ Parti’ye mi geçecek’ şeklinde yorumlandı.

“BENİMLE GÖRÜŞMEYEN GENEL BAŞKANIMIZ AÇILIŞA GELİR Mİ?”

Özgurbolu’ya Akşener ile görüşmesine ilişkin özel açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, "Şu anda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, disiplin kurulunda olduğum için benimle etik olarak görüşmenin yanlış olacağını söylüyor.  Yani kendi düşüncesidir saygı duyarım. Sonuçta ben bir anlamda yargılanıyorum parti hukukunda. Görüşmemiz etik olmaz demiş. Görüşme talebinde bulundum. Şimdi benimle görüşmeyen genel başkan süreç sona ermeden benim açılışıma gelir mi?" diye konuştu.

“AKŞENER SEVDİĞİM BİR LİDER”

Başkan Özcan, Akşener’in Millet İttifakı ortağı bir partinin lideri olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

"Meral Akşener bizim ittifak ortağımız. Herkes unutuyor ama ben sadece CHP'nin adayı değildim. Aynı zaman da İYİ Parti'nin de ortak adayıydım. Sonuçta Meral Akşener benim üzerimde hak sahibi olan, seçilmemde katkı sunan bir lider. Kendisini kişisel olarak çok severim. İki yıl yakın çalışma arkadaşıydık. O meclis başkan vekiliyken ben katip üyeydim. Binlerce saat konuştuğum, çok yakından tanıdığım ve sevdiğim bir lider. Açılışa CHP’den de bir yetkili gelecek. Genel başkan yardımcısı, yerel yönetimlerden sorumlu bir yetkili gelecek. Bu milletvekili olabilir, genel başkan yardımcısı olabilir. Bugün netleşecek."

1 yorum yapılmış
  • Azizyldz
    14 Eylül 2022 • 10:36
    İNŞAALLAH hayırlı sı ile
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.