VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER

17 Eylül 2022

.........................................

Bolu Belediyesi yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yükünü hafifletmek için öğrencilere kırtasiye ve okul kıyafeti desteğinde bulunmaya başladı.

Bolu Belediyesi ilke edindiği sosyal belediyecilik örneklerine bir yenisini daha ekleyerek maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kırtasiye ve okul kıyafeti desteği vermeye başladı. Başkan Özcan’ın da büyük önem verdiği, ayrıca seçim vaatleri arasında da olan proje kapsamında, Kültür Ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nce tespit edilen ve başvuru yapan ailelere bir öğrencinin kırtasiye ihtiyaçları ve okul kıyafetleri karşılanıyor.

İHTİYAÇ LİSTESİNİN HEMEN HEMEN TAMAMINI KARŞILAMIŞ OLDUK

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ihtiyaç sahibi ailelerin bütün alanlarda yanlarında yer aldıklarını söyleyerek, “Eğitim öğretim yılımızın başlamasıyla birlikte öğrencilerin giyim ve kırtasiye ihtiyaçları ortaya çıkmıştır. Bizler hemen harekete geçtik. Gerekli tedbirleri ve müracaatları aldık. Ardından ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya bugünden başladık. Defterinden silgisine kadar okulların ailemize teslim ettiğini ihtiyaç listesinin hemen hemen tamamını karşılamış olduk. Onun dışında giyim ve kıyafet anlamında da ailelerimizin yanında yer aldık. Ayakkabısından önlüğüne kadar bütün ihtiyaçların karşılanması için harekete geçtik. Ben eğitim öğretim yılımızın başta Bolu olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.