VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU TSO’DA BAŞKANLIK YARIŞI

19 Eylül 2022

..................................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seçime Bolu Er Gıda Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Söbütay başkanlık için aday olduğunu açıkladı. Söbütay, “Ticaret Odası’nda söz sahibi olmak istiyoruz” dedi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkanlık seçimi 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Şu ana kadar tek aday olarak seçime girmesi beklenen ve 3 dönemdir başkanlık görevini sürdüren Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş’in karşısına sürpriz isim adaylığını açıkladı. Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında seçimlerinde oy kullanacak üyelere yönelik listelerin 12 Eylül 2022-14 Eylül 2022 tarihleri arasında Ticaret ve Sanayi Odası’nda askıya çıkacağı açıklandı. Ticaret ve Sanayi Odası’nın meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 15 meslek grubunda yaklaşık 3 bin üye oy kullanacak.

Seçime yaklaşık 10 gün kala Bolu Er Gıda Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Söbütay adaylığını açıkladı. Söbütay, yola çıktığı Köfteci Hasan işletmesinin sahibi Hüseyin Türkmen ve Köksalan Et işletmesinin sahibi Ahmet Köksalan ile basın açıklaması düzenledi.

ŞEHRİMİZ İÇİN DAHA FAYDALI İŞLER YAPMAYI PLANLIYORUZ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda söz sahibi olmak istediklerini belirten Bolu Er Gıda Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Söbütay “Bilindiği üzere 1 Ekim’de Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimleri var. Adaylığımızı açıklamak için buradayız. Bu seçimlerde gıda komitesinde 2 arkadaşımla birlikte yola çıkmış bulunuyoruz. Öncelikle biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Batı Karadeniz’in tamamında hizmet veriyoruz. Bu anlamda Ticaret Odası’nda da söz sahibi olmak istiyoruz. Bu komiteye girerken, işimiz zor biliyoruz ama çalışarak bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz. Şehrimiz için daha faydalı işler yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

Köfteci Hasan işletmesinin sahibi Hüseyin Türkmen ise “Ticaret Odası’nda bir değişimi başlatmak için Ergün ve Ahmet beyle elimizi taşın altına koyduk” diye konuştu.

 

3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    19 Eylül 2022 • 07:15
    Daha ne güçlü adaylar çıkacak
  • lRzgar
    19 Eylül 2022 • 22:33
    Yakışır.Kan değişikliği lazım.Toksinleri atmak gerek.Destekliyorum.Allah yolunuzu açık etsin
  • gbeklimdr
    20 Eylül 2022 • 02:09
    İyi işler yapar vizyon sahibi Bolu'muza katkı sağlar. Hayır olur inş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.