VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAİBÜ HASTANESİNDE MUTLU SON

19 Eylül 2022

...............................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yatak kapasitesini artırarak hastaların ihtiyacını karşılayacak olan ek alanların yaratılması için aylardır süren mücadelenin ardından ilk çalışma başlatıldı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Mustafa Alişarlı’nın Morfoloji binasındaki alanların tahsisine izin vermesinin ardından tadilat çalışması bugün başlatıldı. İdari binalar Morfoloji binasına taşınırken idari kat 50 yataklı servise dönüştürülecek.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan yoğunluk nedeniyle yataklı servisler dolarken hastaların yaşadığı mağduriyet tepki çekti. Morfoloji binasındaki kullanılmayan alanların hastaların tahsis edilmesi için BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı ile temaslar yürütüldü. Rektör Alişarlı, gelen yoğun taleplere kayıtsız kalmayarak hastaların ihtiyacı olan ek yataklı servislerin oluşturulması için Morfoloji binasındaki alanların kullanımına onay verdi.

Yeni yapılacak çalışmalar kapsamında hastane binası içerisinde bulunan idari ofisler ile yöneticilerin bulunduğu tüm alanlar Morfoloji binasına taşınacak. Hastanenin giriş katında bulunan bölümlerde ise hastaların daha rahat bir şekilde beklemeleri için yeni alanlar yaratılacak. İdari ofislerin Morfoloji binasına taşınmasının ardından yönetim katında 50 kişilik yataklı servis oluşturulacak. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanedeki tadilat çalışmalarına bugün başlandı. Hayırsever vatandaşlarında desteğiyle yataklı servislerin en kısa sürede açılması bekleniyor.

2 yorum yapılmış
  • Gereksiz
    20 Eylül 2022 • 11:16
    Hastane yatak sayısı artıyor ama kalite gittikçe çok düşüyor. MR, BT, ultrason gibi aylar aylar sonraya daha uzun gün alma ve sonuç beklemektir.
  • Hocalar
    21 Eylül 2022 • 16:17
    Hastanede prof doc gibi hocaların çoguna ulaşamıyorsunuz sadece asistan..sorsanız hep egitimdeler..yaw arada birde hastalar sizi görsün..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.