VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

75 YAŞINDAKİ HACER TEYZE YAŞADIKLARINI ANLATTI

20 Eylül 2022

...................................

ÖZEL HABER/ENES ÖZKAN

Bolu’da zabıta ekiplerinin İzzet Baysal Caddesinde satış yapmasını engellediği iddia edilen 75 yaşındaki Hacer Epcik, kendisine yönelik sert tavırlarda bulunan zabıta ekiplerine bıçak çektiği iddialarını yalanladı. Epcik, “Bana sert bir şekilde ürünleri satmayacağımı söylediler. Sattığım ürünleri de onlar yere döktü. Tekme attılar hatta ahududuları ezmeye kalktılar. Beni kolumdan tutup sürükleyerek araca bindirmeye çalıştılar” iddiasında bulundu. Epcik ayrıca, “Daha önce beni uyardılar ama Cumhuriyet Caddesinde Park Kafe’nin önündeki alan akşama doğru karanlık oluyor” dedi.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İzzet Baysal Caddesinde ormandan topladığı alıç ve ahududuları satan 75 yaşındaki Hacer Epcik’in yaşanan tartışma sonrasında gözyaşlarına boğulması yürekleri dağladı. Bolu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada yaşlı kadının isteyen Hacer Epcik’e yönelik sert tavırlarının ardından yaşlı kadının ürünlerini kendisini döktüğü ve zabıta ekiplerine bıçak çektiği ifadelerine yer verildi.

"DAHA ÖNCE BENİ UYARDILAR"

Yaşanan olayla ilgili Özgürbolu’ya konuşan Hacer Epcik, o gün yaşadığı anları anlattı. Borçları ve hasta olan torunu için İzzet Baysal Caddesinde satış yapmak istediğini belirten yaşlı kadın, “Cumhuriyet Caddesinde Park Kafe’nin önündeki alan akşama doğru karanlık oluyor. Bende ekmeğimi kazanmak, borçlarımı ödeyebilmek için caddede satış yapmak istedim. Daha önce de beni uyardılar ama çok sert davrandılar. Zabıtalar bana “Kalk git buradan” diye sürekli azarladılar. O günde yanıma gelip sert bir şekilde ürünlerin olduğu kovaları almaya kalktılar. Ben o ürünleri dikenlerin içerisinde bin bir güçlükle toplayıp ekmek paramı kazanmaya çalışıyorum. O alıç ve ahududuları ben değil zabıta ekipleri yere döktüler. Kovaları tekmelediler. Hatta ahududuları ezmeye kalktılar. Vatandaşlar oraya toplandıktan sonra bıraktılar” dedi.

"DEVLETİN MEMURUNA BIÇAK ÇEKMEM"

Zabıta ekiplerine bıçak çektiği iddialarına da cevap veren Hacer Epcik, şunları söyledi:

“Benim zabıtaya bıçak çektiğimi söylemişler. Ben asla böyle bir şey yapmadım. Bu tamamen yalan. Ben devletin memuruna bıçak çekmem. O gün beni kolumdan tutup sürükleyerek araca bindirmek istediler. Kolum hala ağrıyor. O gün bana yaşattıklarını hala unutamıyorum. Bunların yaptıkları yüzünden psikolojim bozuldu. Benimde bir onurum ve şerefim var. Ben o gün hüngür hüngür ağladım. Beni tüm Türkiye’ye rezil ettiler. Ben Tanju Özcan ile de görüşmek istedim ama görüştürmediler. Ben sadece bir iki saat satış yapıp ürünlerimi satmak istedim. Bunlar çürüyecek ürünler. Çok bir şey istemedim ki. Akşam saatlerine doğru bir iki saat satış yapmak istedim. Bunu bile çok görüyorlar. O gün bana çok sert davranan zabıta memuru daha önce de sert şekilde davranmıştı”

5 yorum yapılmış
  • Rdvan
    20 Eylül 2022 • 11:29
    Bu abla Suriye'lide değil ama !!!??
  • Haydi
    20 Eylül 2022 • 11:30
    Ah teyzem güzel teyzem o zabıta dediğin kişiler aslında zabıta bile değiller.Yasal olmayan bir şekilde üniforma giyip işlem yapıyorlar.Bakın gidin böyle söyleyip şikayetçi olun bunlar ceza alırlar.
  • Adalet
    20 Eylül 2022 • 12:58
    Zabıta nin işi kimlik numarası sorgulaması yapip polise yardımcı olmak yaşlı kadın üstelik belki de bolu lu âlim teri ile topladıklarıni satmaya çalışıyor gücünüz žavâlli teyzeye mi yetiyor
  • Burakk
    20 Eylül 2022 • 13:42
    Zabitadaki bazı şirket personellerinin ivedi bir şekilde yer değişikliğine gidilmesi gerekiyor bazıları kendilerini Memoli sanıyor özellikle şirket işçileri
  • Ali
    20 Eylül 2022 • 16:59
    Gidin dilencileri toplayın önce 75 yasında öteberi satan kadından ne ıstedınız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.