VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYESİ VE GEREDE BELEDİYESİ’NİN SOKAK HAYVANI KAVGASI

21 Eylül 2022

....................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi’nde, Gerede Belediyesi’nin hayvan barınağındaki görüntüleri hatırlatması Gerede Belediyesi’nin tepkisine neden oldu. Gerede Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Bolu Belediye Başkanı kendi beceriksizliklerini ve olumsuzluklarını ört bas etmek için ilçemize iftira atıyor. İftira atarken de komşu ilçemiz Yeniçağa adına da konuşma hakkını kendinde bularak hadsizlik ediyor” ifadelerine yer verildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi Eylül ayı 2.oturumunda Gerede Belediyesi ile alakalı olarak, “Gerede Belediyesi bunu zaten yıllardır yapıyor. Yeniçağa belediye başkanı ne çekti ondan. Şimdi hızını alamamış. O Gerede'deki görüntüleri hatırlıyor musunuz? O barınaktaki görüntüleri. Ya arkadaş o görüntüler yüzünden Türkiye'ye genelinde bana arayıp açık hakaretler eden, hatta küfreden insanlar oldu çünkü Bolu, Gerede diyorlar. Bizi büyükşehir zannediyorlar” diye konuşmuştu.  Gerede İlçesi Belediye Başkanlığı yazılı açıklama yaparak Tanju Özcan’a sert tepki gösterdi. Gerede Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

TANJU ÖZCAN’IN BAHSETTİĞİ KONUDAN ASIL BİZ MUZDARİBİZ

“Tanju Özcan’ın bahsettiği konudan asıl biz muzdaribiz, çevre il ve ilçelerden D-100, D-750 ve Otoyol bağlantı noktası olmamız hasebiyle gece geç saatlerde ıssız mevkilere can dostları bırakarak kaçıyorlar. Bu konuyla ilgili olarak İlçe Jandarma Komutanlığına da daha önce yazılarımızı yazdık, bağlantı yollarında kontrollerin artırılmasını talep ettik. Bırakılması muhtemel mevkilere foto kapanlar kurduk. Sokak hayvanlarını toplayıp başka ilçe veya illere bırakmayı düşünen bir kurum bu tür girişimlerde bulunur mu?”

BOLU BELEDİYE BAŞKANI KENDİ BECERİKSİZLİKLERİNİ ÖRT BAS ETMEK İÇİN İLÇEMİZE İFTİRA ATIYOR

“Bolu Belediye Başkanı kendi beceriksizliklerini ve olumsuzluklarını ört bas etmek için ilçemize iftira atıyor. İftira atarken de komşu ilçemiz Yeniçağa adına da konuşma hakkını kendinde bularak hadsizlik ediyor. Belediye olarak net olarak ifade ediyoruz ki; İlçemizde sahipsiz sokak hayvanlarını toplama ve çevre il ve ilçelere bırakmak gibi bir uygulamamız ne geçmişte ne şimdi ne de gelecekte olmadı, olmayacak. Hal böyle iken hala ilçemiz ve belediyemiz üzerinden kirli siyaset yapmaya kalkan, kendi reklamını yapmak için sürekli ülke gündemine gelerek Bolu’yu ve ilçelerini olumsuz lanse eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı Bolulu hemşehrilerimizin şikâyet ettiği sorunlar ile ilgili fikir ve hizmet üretmeye; yaptığı açıklamadaki iddiasını ispat etmeye davet ediyoruz. İspat edemediği takdirde kendisini müfteri ilan edeceğimizi bilmesini istiyoruz.”

SORUMLULUKTAN NASIL KURTULMAYA ÇALIŞTIĞI İSE HERKESÇE MALUMDUR

“Ağır geçen kış dönemi koşullarında geçici barınağımızla alakası olmayan sokak hayvanlarının ölümlerini barınağımızda yaşanmış gibi göstererek kumpas kurulan Belediyemiz şu anda yeni bir geçici barınak yapmak üzere çalışmalarına devam etmektedir. Can Dostlarımız, kısırlaştırma ve her türlü bakımları yapılarak ilçemizde doğal yaşamlarına salındı. Doğal yaşamlarına geri dönen can dostlarımız Belediyemiz tarafından ilçemizin birçok noktasına yerleştirilen mama kumbaralarından mamalarını yiyorlar, ekiplerimiz tarafından takipleri yapılıyor.  Bize iftira atan Tanju Özcan’ın öve öve bitiremediği barınağında geçtiğimiz yıl Bolu Belediyesi barınağının içerisinde sokak hayvanlarını itlaf ederken yakalandığı ve belediyeye ait çöp kamyonlarına atıldığı tüm kamuoyu tarafından bilinirken Tanju Özcan’ın “benim haberim yok” diyerek barınak görevlilerinin işlerine son verdiği ve sorumluluktan nasıl kurtulmaya çalıştığı ise herkesçe malumdur.”

HAKİKATİ PERDELEMEDEN KONUŞMAYA DAVET EDİYORUZ

“Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı Gerede hakkında konuşurken dikkatli konuşmaya ve hatta Gerede ismini zikrederken dahi dikkat etmeye ve hakikati perdelemeden konuşmaya davet ediyoruz.”

1 yorum yapılmış
  • haydar
    22 Eylül 2022 • 06:54
    Bolu merkezdeki tüm mahalleler sokak köpekleri ile dolu. her akşam Paşaköy mahallesi doğru rotam kulübünün önünde çocuğumu bekliyorum tüm veliler arabadan inemiyoruz. Tüm cadde ÜÇERLİ BEŞERLİ koşturan köpekler ile dolu. Alpagut mahallesinde yaşıyorum orası da aynı. Tanju başkan sizin sayenizde "Tabiatın Kalbi Bolu" olmaktan çıktık. "Sokak köpekleri ile dolu Bolu" olduk. eskiden mahallede yürüyüş yapardık. şimdi arka sokaktaki bakkala ekmek almaya araba ile
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.