VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN’IN KADERİ BELLİ OLACAK

25 Eylül 2022

.....................

HABER/ENES ÖZKAN

Kesin ihraç istemiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için 26 Eylül Pazartesi günü karar verilecek. CHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından, Başkan Özcan’ın hakkında çıkacak karar merakla bekleniyor.

Bilindiği üzere CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için son toplantısını 22 Ağustos’ta yapmıştı. Tanju Özcan’ın dosyasının çok yönlü incelenmesi için toplantı 26 Eylül’e ertelenmişti. 26 Eylül Pazartesi günü yapılacak CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nda Başkan Özcan için karar verilmesi bekleniyor.

CEZA VERİLİRSE HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAK

Kesin ihraç istemiyle parti disiplinine sevk edilen Tanju Özcan için 26 Eylül Pazartesi karar günü. Özcan, 18 Temmuz’da gönderdiği yazılı savunmasının ardından 25 Temmuz’da da sözlü savunmasını yapmıştı. Özcan savunmasında, ceza verilmesi durumunda hukuki yollara başvuracağını dile getirmişti.

TANJU ÖZCAN NEDEN KESİN İHRAÇ İSTEMİYLE DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ?

Belediye Meclisi toplantısında AK Partili kadın üye ile yaşadığı diyalog sonrasında CHP yönetimi Özcan hakkında disiplin süreci başlatmıştı. Daha önce de disipline sevk edilen Özcan, uyarı cezası almıştı.

SAYILI GÜNLER KALA GENEL BAŞKANA DESTEK VERMİŞTİ

Kesin ihraç talebiyle parti disiplinine sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkındaki karar bilindiği üzere 26 Eylül’e ertelenmişti. İhracı için karara sayılı günler kala Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Siz gerçekten benimle birlikte misiniz?” çağrısı üzerine ihraç sürecinde olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım” dedi.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.