VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN TV100 EKRANLARINDA GECENİN BOMBA AÇIKLAMASI

26 Eylül 2022

................................

HABER/MUTLU YUCA

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanlığı için sıkıntılı bir aday çıkması durumunda aday olacağını açıklayarak, “Sayın Kılıçdaroğlu aday olursa ben seçilmesi için elimden geleni yaparım. Atatürkçülerin , Türk Milliyetçilerinin o seçimde temsil edilmesi gerektiğini hissedersem aday olmaktan çekinmem.” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV100’de katıldığı programda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Canlı yayında Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özcan sıkıntılı bir cumhurbaşkanı adayı çıkması durumunda aday olacağını ifade ederek, “Ben illa şu göreve talip olacağım diye siyaset yapan biri değilim. Tarihin bana bir vazife yüklediğini düşünürsem Cumhurbaşkanı aday olmaktan geri durmam. Çok açık söylüyorum, 100 bin imzayı toplayıp aday olmayı düşünürüm. Bakacağım tabi bende her şeyden önce Recep Tayyip Erdoğan’ın değişmesini istiyorum.” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU ADAY OLURSA SEÇİLMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması durumunda destekleyeceğini vurgulayan Özcan, şunları söyledi:
“Ben başından beri söyledim. Bizim Ekmeleddin İhsanoğlu gibi Abdullah Gül gibi böyle devşirme adaylarla seçime girmemiz halinde sonucunun hüsran olacağını görüyorum. Ama ben bugüne kadar sayın Kılıçdaroğlu aday olursa, bende varım demedim ki. Sayın Kılıçdaroğlu aday olursa ben seçilmesi için elimden geleni yaparım. Ancak sıkıntılı bir aday ortaya çıkarsa, Atatürkçülerin , Türk Milliyetçilerinin o seçimde temsil edilmesi gerektiğini hissedersem aday olmaktan çekinmem.”

3 yorum yapılmış
  • brahim
    26 Eylül 2022 • 15:04
    Arkandayız başkanım sonuna kadar
  • EMMOLU
    26 Eylül 2022 • 15:08
    HERKES SIKINTIYI KENDİNDE ARASIN.
  • Adalet
    27 Eylül 2022 • 13:50
    Sayın Tanju Özcan CHP öz evladıysa neden genel başkan olmuyor Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor ısrarla yokşa 2024 de yapılacak yerel seçimlere hazırlık mu mı yapıyor Cumhurbaşkanı adayı olsada Türkiye Cumhuriyeti'ni Adaletle yöneten Allah'ın izniyle RECEP TAYYİP ERDOĞAN olan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.