VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA MÜTEAHHİTLER ÖRGÜTLENDİ....

28 Eylül 2022

....................................

Bolu İnşaat Müteahhitleri Derneği (BİMDER), Beşkavaklar Mahallesi D-100 karayolunun İstanbul istikametinde coşkulu bir törenle açıldı.

Bolu’nun müteahhitleri bir araya gelerek Bolu İnşaat Müteahhitleri Derneği için girişimde bulundu. BİMDER için girişimlerini tamamlayan Bolulu müteahhitler, bugün gerçekleştirdikleri açılış töreniyle tek çatı altında toplandı. Beşkavaklar Mahallesi D-100 karayolu üzerine açılan Bolu İnşaat Müteahhitleri Derneği (BİMDER) büyük bir coşku ile açıldı. Yoğun katılımın sağlandığı açılış törenine Bolu Ak Parti Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın ve onlarca davetli katıldı.

“AMACIMIZ SEKTÖRÜMÜZDEKİ BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAKTIR”

Açılış konuşmasını yapan Bolu İnşaat Müteahhitleri Derneği Kurucu Başkanı Bülent Arslan, “Derneğimizin açılış amacı öncelikle sektörümüzdeki birlik ve beraberliği sağlamaktır. Sektörümüzde yaşadığımız sıkıntıları, sorunları hepimiz biliyoruz. Bu sıkıntıları aşabilmek için derneğimizin çatısı altında yapılacak olan istişareler çok önemlidir. Ortak akıl olarak kararlar alarak kendi çalışmalarımızda, hem de kurumlarımız ile çalışmalarımızda son derece fail olacağımıza söz veriyoruz. Bizler birlikten kuvvet doğacağına olan inancımızla Bolu’muzu çok güzel, modern örnek bir şehir haline getirecek desteği, gücü yanımızda hissetmek istiyoruz” dedi.

“KONUT FİYATLARININ DA UCUZLAYACAĞINI TAHMİN EDİYORUM”

BİMDER’in konut fiyatlarının ucuzlamasında etkisi olacağını belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,“Bu girişim aslında benim çok önceden müteahhit arkadaşlarımdan talep ettiğim bir şey. Çünkü herkesin derneği var, herkesin meslek odası var ama müteahhit kardeşlerimizi bir türlü bir araya getiremiyorduk. Bu emin olun aranızdaki dayanışmayı arttıracak. Aranızdaki haksız rekabeti önemli ölçüde azaltacaktır. Biz Bolu Belediyesi olarak bire bir müteahhitle değil bundan sonra itilaflar halinde derneği muhatap alacağımızı buradan açık olarak ifade ediyoruz. Akşamda seçiminiz var. Bugün seçilecek arkadaşlara da ben başarılar diliyorum şimdiden. Yeni kurulan bir dernekte görev üstlenmek son derece önemli. Müteahhitlik sektörü olarak ne kadar zor bir yıldan geçtiğimizi herhalde birbirimize anlatmamız gerekli değil. Biz Belediye olarak bu sıkıntıları görüyoruz. Müteahhitlerimizin daha çok bina üretebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. On sekizlerimizi hızlandırdık, inşallah önümüzdeki yıl içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıları, maliyet fiyatlarındaki istikrarsızlıkla ortadan kalkarsa inşaat sektörümüzün yeniden canlanacağını, müteahhitlerimizin yüzünün güleceğini, bu suretle vatandaşlarımızın konut fiyatlarının da ucuzlayacağını tahmin ediyorum” şeklinde konuştu

“MÜTEAHHİT KARDEŞLERİMİZ İÇİN BİRLİĞİN, BERABERLİĞİN SEMBOLÜ OLSUN”

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Bolu Ak Parti İl Başkanı Arzu Aydın, “Bolu İnşaat Müteahhit Derneğinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Biz tesadüflere değil, tevafuklara inanırız. Bugünde güzel bir yağmur eşliğinde bu açılışı gerçekleştiriyorsunuz. İnşallah yağmur bereketiyle gelsin. Tüm müteahhit kardeşlerimiz için birliğin, beraberliğin sembolü olsun. Hep beraber hareket edilsin. İstişarede her zaman fayda vardır. Hayırlı mübarek olsun” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Bolu Ak Parti Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan, Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Bolu İnşaat Müteahhit Derneği Kurucu Başkanı Bülent Arslan gerçekleştirdi.  Kurdele kesiminin ardından davetliler derneği gezdi.

  • BOLU’DA MÜTEAHHİTLER ÖRGÜTLENDİ....
  • BOLU’DA MÜTEAHHİTLER ÖRGÜTLENDİ....
  • BOLU’DA MÜTEAHHİTLER ÖRGÜTLENDİ....
  • BOLU’DA MÜTEAHHİTLER ÖRGÜTLENDİ....
  • BOLU’DA MÜTEAHHİTLER ÖRGÜTLENDİ....
  • BOLU’DA MÜTEAHHİTLER ÖRGÜTLENDİ....
1 yorum yapılmış
  • Krolu
    29 Eylül 2022 • 02:55
    Bolumuza hayırlı olsun.Yanlız içersinde Bülent Arslanın yer aldığı oluşumdan hiç bir şey olmaz.Adamın işi gücü alavare dalavere. Göz boyayarak sattığı binalara sonradan sahip çıkmayan mütahide ben mütahit demem. Ancak müta ittt derim.Sattığı dairelerin sahipler ile hep mahkemelik.kışın gördük beyefendinin yaptığı konutlar şakır şakır aktı.vede hiç sahip çıkmadı.Sakın sakın efe inşaata yanaşmayın.inşallah biran önce yönetimden defederler.Alma m
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.