VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN VE GERGERLİOĞLU SAVAŞI ALEVLENDİ

5 Ekim 2022

.........................................

HABER: GÜLCE ÖĞÜLENER

HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu mecliste düzenlediği basın toplantısında,  yine CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı hedef aldı. Gergerlioğlu, "CHP Genel Merkezi başta bizim sözümüzü dinleseydi bu kadar saçmalıkla uğraşmazlardı" dedi. Gergerlioğlu’nun sözlerine Özcan’dan cevap gecikmedi. Özcan twitter hesabından, ''Umuyorum HDP genel merkezine gönderdiğim kına sana ulaşmıştır'' diyerek Gergerlioğlu'na cevap verdi.

CHP'den ihraç sistemiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen ve hakkında  1 yıl geçici çıkarma cezası alan Tanju Özcan yine HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun hedefindeydi.

"GEÇ KALDILAR"

Gergerlioğlu Mecliste yaptığı basın açıklamasında, "CHP disiplin kurulu toplandı, onlar kendileri karar alıyorlar. Ben bu kürsüden böyle bir öneride bulundum ama onlarda çok geç kaldılar’’ sözlerine yer verdi. Gergerlioğlu, Tanju Özcan’ı ırkçılık ve ayrımcılık yaptığını iddia ederek, "Ayrımcılık ve ırkçılık mı olur bu devirde, söylediklerine kendisi de inanmıyor’’ dedi. CHP’yi de hedef alan Gergerlioğlu, "Bizim başta sözümüzü dinleselerdi bu kadar saçmalıklarla uğraşmazlardı’’ dedi.

"YÜREĞİN YETİYORSA BOLU'YA GEL"

Tanju Özcan, Gergerlioğlu’na sosyal medya üzerinden verdiği cevapta, "Umarım HDP Genel Merkezine gönderdiğin kına eline ulaşmıştır.’’ dedi. Sığınmacılar konusunda kararlığını sürdüren Özcan, "Sığınmacılar gitmeli dediğim için bana ırkçı ve faşist diyen bu Kandil artığının, halen Türkiye Cumhuriyeti’nin Milletvekili olarak kalması içimi sızlatıyor,  yüreğin yetiyorsa gel Bolu’da bir esnaf ziyareti yap" söyleminde bulunarak Gergerlioğlu'na meydan okudu.

3 yorum yapılmış
  • gergedanoglu
    6 Ekim 2022 • 02:56
    bu gergerlioğlunun serbest bırakılma sebebi nedir, hangi hakim hangi sebepten bu hdpliyi masum bulmuştur? bir ülkede teröristlere dokunulmazlık veren sistem mi olur?
  • Osmanbacanakolu
    6 Ekim 2022 • 06:08
    Baskan helal olsun
  • Nevzatyalcn
    8 Ekim 2022 • 12:27
    Tanju Özcanı kutlarım asıl ırkçı gergerlioglu ve hdp chp bunlara göz kırpıyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.