VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP BOLU’DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

11 Ekim 2022

...........................

Haber: Serap VARLIK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu il örgütü yaklaşan seçimler öncesinde saha çalışmalarını hızlandırdı. İzzet Baysal Caddesi Güler 1 İş Hanı önünde stant kuran CHP il örgütü gençlere üyelik çağrısında bulundu. Üyelik için gençlerin yoğun ilgisi olduğunu belirten CHP Bolu Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Özkan, “Amacımız üniversite öğrencilerine daha çok oy kullandırmayı ve sandığa gitmeyi düşünen öğrencilere yönelik çalışmalar sürdürüyoruz” dedi. Aynı zamanda CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu da, “Bütün yurttaşlarımız hangi siyasi partiye gönül verirlerse versinler müdahil olsunlar, mücadelenin içerisinde olsunlar çünkü mücadelenin içinde bulunmak aktif siyasetin içinde bulunmak yaşanılan süreci bütün çıplaklığıyla görmek gibi bir fırsat veriyor insanlara bunlar muhakkak bakış açılarını değiştirir” ifadelerini kullandı.

CHP Bolu Gençlik Kolları ve il örgütü ‘Güç Sende, Senin Elinde’ mottosu adı altında seçim çalışmalarını sürdürdü. Bolu İzzet Baysal Caddesi’ne stant açan CHP Bolu Gençlik Kolları, ilk defa oy kullanacak 6.3 milyon genç seçmenlere çağrıda bulundu. Bolu’da yaşayan gençlerin yoğun ilgi gösterdiği stantta CHP Bolu örgütü, yeni genç üye kaydı yaptı.

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Özkan ve yönetim kurulu üyeleri İzzet baysal caddesi girişinde stand açtı. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte halkın daha çok yanında olacağını ve sahada düzenli çalışmalar yapacaklarının altını çizdi.

“CHP’NİN İKTİDARA GİTTİĞİNİ HİSSEDİYORUM”

 Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, “Ülkemiz resmi olarak seçime girmedi ama süreç artık oraya doğru gidiyor. Seçim sürecini bütün siyasi partiler faaliyetlerini artırarak girdi fakat CHP olarak bizde bu bağlamda ilk önce bütün örgütümüzün unsurlarından kademe ve yan kademeleri olmak üzere bir çalışma komitesi oluşturduk. Haftamızın yeni gününü planlayarak sahada düzenli çalışmalar yapıyoruz, gayet iyi gidiyor insanlarımızın da ciddi bir ilgi alaka var hatta bir önceki seçimlerde partimizden çok az oy çıkan ilçelerde bile ciddi anlamda bir ilgi var. Biz bunun sandığımıza yansıması için CHP’nin vatandaşımızın sorunlarına çözüm odaklı yönettiği projeleri siyasi politik projeleri anlatmaya çalışıyoruz ama ilgiden genel olarak memnunuz 2013 yılından itibaren siyasetin içinde biri olarak söylüyorum CHP’nin iktidara gittiğini hissediyorum bunu bize vatandaşımız hissettiriyor ben vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“STANDIMIZA YOĞUN İLGİYLE KARŞILAŞTIK”

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, “Şu an ülkemiz sosyal ve ekonomik olarak sıkıntılarla karşı karşıya tabi bunun birçok sebebi var ama bunların çözüm odağı çözüm yeri siyaset ve siyasi partiler. Siyasi partilerin hem yaşanan sorunlarımızın çözümünde hem de gelecek nesillerin rahat edebilmesi adına sorumlulukları var. Bizler de bu sorunların bilincinde olarak üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Bu sürece bütün yurttaşlarımız hangi siyasi partiye gönül verirlerse versinler müdahil olsunlar, mücadelenin içerisinde olsunlar çünkü mücadelenin içinde bulunmak aktif siyasetin içinde bulunmak yaşanılan süreci bütün çıplaklığıyla görmek gibi bir fırsat veriyor insanlara bunlar muhakkak bakış açılarını değiştirir. Bizler CHP’ye gönül vermiş insanlar olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden insanlar olarak hiçbir beklenti içerisinde olmadan, bireysel çıkar ilişkisi içerisinde olmadan tamamen ülkemizin gelecek nesillerin daha iyi şartlarda yaşama hakkı olduğuna inanarak bu mücadeleyi veriyoruz bu bağlamda da partimize şu an bizleri izleyen bütün dostlarımızı üye olan, katkı vermeye davet ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

“BOLU’DA SEÇİM ÇALIŞMLARINA SON HIZLA DEVAM EDİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Patisi Bolu Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Özkan, “Bolu’da seçim çalışmalarına son hızla devam ediyoruz. Amacımız üniversite öğrencilerine daha çok oy kullandırmayı ve sandığa gitmeyi düşünen öğrencilere yönelik çalışmalar sürdürüyoruz. Güç sende senin elinde uygulamamızla ilk defa oy kullanacak arkadaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz, bunlar içerisinde çeşitli sosyal yardımlaşma dernekleriyle sosyal sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışıyoruz. Üye kayıtlarımız şu an artışta daha yeni üyelerimiz düştükten sonra gençlik kolları 30 yaş ile sınırlı olduğu için üye kayıtlarımızda %25lik bir artışımız var onun çalışmalarını sürdürüyoruz. Diğer arkadaşlara ulaşmak için gerek sosyal medya olsun gerek üniversite öğrencilerinin topluluklarıyla detaylı görüşmeler olsun çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz” diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • Adalet
    11 Ekim 2022 • 13:18
    Bunların hayati yalan Türkiye e 6,3 milyon yeni seçmen var nasıl veri tesbiti yaptınız her şey iktidar için mis 1961 dan beri bu milletin devletin kılcal damarlarına kadar islediniz milletin anasını ağlattıniz 1961 de doğru konuşanı susturup korkuttunuz idam cezası verdiniz 1980 de Asala terör örgütünün kurulmasına vesile oldunuz 1990 larda PKK terör örgütü yüzünden hemen hemen her gün evlere şehit cenazesi geliyordu iktidarın CHP nin eline geçtiğini düşünü
  • Adalete
    12 Ekim 2022 • 02:22
    Adalet Kardeş sağ partiler iktidarında kurulan ve yapılan herşeyi CHP'ye maletmişsin, tipik AKP'lisin valla..
  • 1234
    12 Ekim 2022 • 03:32
    Gençler bilmezler ancak murat Karayalçın'ın Shp si ile PKK ermeni ve o zamanın kandırılan Kürtleri birlikte yön aldığını bu milletin çoğunluğu bilir. Leyla zaman kar unutulmadı. Zihniyet değişmedi değişmezde, maya çürük, önce teknedeki eski hamuru atın, o eski hamur oldukça Ekmek maya tutmaz oğul atanın sözüdür unutma. Vatanını TÜRK milletini seven her TÜRK genci bunu bilmek zorundadır ve bilmelidir. Amaç biryerlere gelmek değil yüce millete hizmet ol
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.