VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEN ÇÖLYAK HASTALARINA YARDIM

14 Ekim 2022

..........................................

Bolu Belediyesi sadece glütensiz gıda tüketmek zorunda olan çölyak hastalarını unutmadı. Belediye, hazırladığı gıda kolilerini çölyak hastalarına destek olmak amacıyla paketli gıdaları dağıttı.
 
Bolu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri il Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kayıtlı 50 Çölyak hastası vatandaşa paketli gıda yardımı yapıldı. Ekipler içerisinde; makarna, un, kurabiye, kek, kakao, bebe bisküvisi gibi glüten içermeyen ürünlerden oluşan gıda kolilerini 50 çölyak hastasına ulaştırdı. 
Ücretsiz şekilde kapılarına kadar getirilen gıda kolilerinden çok memnun olduklarını belirten çölyak hastaları, Bolu Belediyesi yetkililerine kendilerini unutmadıkları için teşekkür etti. 


“GLÜTENSİZ ÜRÜN BULMAK HEM ZOR HEM DE PAHALI”

 Eşinin 2 senedir çölyak hastalığıyla mücadele ettiğini söyleyen vatandaş, “Eşim 35 yaşında. İki senedir Çölyak hastalığıyla mücadele ediyoruz. Glütensiz ürün bulmak hem zor hem de pahalı. Bazı marketlerde sadece Çölyak Haftası’nda birkaç ürün geliyor. Bolu Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Belediyeden yapılan açıklamada il genelindeki diğer Çölyak hastalarının da Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri halinde paketli gıda yardımından yararlanabileceği belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.