VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR’UN İSİM VE FORMA SPONSORUYLA İMZALAR ATILDI

19 Ekim 2022

...........................................

HABER / MUTLU YUCA

Spor Toto 1’inci lig takımlarından Boluspor, kripto para borsa piyasası firmalarından Dyorex ile isim ve marka sponsorluğu anlaşması yaptı. Sezon sonuna kadar kırmızı beyazlı takımın adı Dyorex Boluspor oldu.

Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu üyelerinin kırmızı beyazlı takıma yeni maddi gelirlerin sağlanması için yürüttükleri çalışmalar kapsamında kırmızı beyazlı takımın isim ve forma sponsoru ile de anlaşma sağlandı. Boluspor’un sezon sonuna kadar isim ve forma sponsoru kripto para borsası firmalarından Dyorex oldu. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Boluspor Başkanı Savaş Abak ile Dyorex Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çetin, kırmızı beyazlı takımın yeni sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Yeni anlaşmayla kırmızı beyazlı takımın sezon sonuna kadar ismi Dyorex Boluspor olacak.

Takımlar için sponsorluk anlaşmalarının çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Abak, “Ekonomik krizlerin yaşandığı bu ortamda spor kulüplerinin ayakta kalabilmeleri, başarılı olabilmeleri, bütçelerini daha sağlıklı yapabilmeleri için en önemlisi reklam ve sponsorluk anlaşmalarıdır. Sponsorlukların ana gayesi işbirliğidir. İki markanın birbirine katkısı çok önemlidir. Bu birlikteliğin faydalarını hep birlikte göreceğiz. Sponsorluklar çok önemli ve sponsor firmanın en büyük beklentisi kulübün başarılı olması. Bizlerde başarılı olacağız.” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.