VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜMİT ÖZDAĞ İLE YAŞLI ADAMIN 'SATIŞ' KAVGASI

21 Ekim 2022

................................

Haber: Gülce ÖĞÜLENER

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Bolu esnaf ziyaretleri sırasında Demokrasi Meydanı’nda yaşlı bir adamla yaşadığı diyalog ziyarete damga vurdu. Yaşlı adamın,” Ben size oy vermem siz ucubesiniz”  sözleri üzerine Özdağ, “ Siz hocayı sattınız. “ dedi. Yaşlı adamın, “Sen de MHP’ yi satmadın mı?” sözleri üzerine ortam gerildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ   Bolu ziyareti kapsamında İzzet Baysal Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşlarla konuşan Özdağ, iktidara gelmeleri durumunda geçici sığınmacıları kısa sürede ülkeden göndereceğini söyledi. Partililer ile cadde gezisi sırasında Mustafa Bayandır isimli yaşlı bir vatandaş ile konuşmaya başlayan Özdağ, “Siz ucubesiniz, ben size oy vermem” sözleri üzerine tartışma yaşandı. Bayındır’ın, “Avrupa’ya, Amerika’ya, Asya’ya Türk düşmanlarına karşı beraber olmuyorsanız, Tayyip Erdoğan’ı yeneceğim diyorsanız ucubesiniz” dedi.
SATIŞ POLEMİĞİ
Ümit Özdağ yaşlı adamın bu sözleri üzerine, Tayyip Erdoğan rahmetli hocayı bırakıp kendi partisinden ayrılmadı mı? Sende ayrıldın dimi rahmetli hocadan. Rahmetli hoca size siyonizmin hizmetkarı demedi mi? , Siz rahmetli hocayı sattınız ” diye konuştu. Mustafa Bayındır da, “yok ya sen nereyi sattın, sende MHP’yi sattın” dedi. Yaşlı adam korumalar tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

1 yorum yapılmış
  • HakkKoz
    22 Ekim 2022 • 03:55
    Ümit ÖZDAĞ ADAMDIR.. Dayı gölü yedin. RAHMETLİ hocanın dediği gibi siz siyonizmin uşağısınız. Mossad ve Cia destek olan sizin destekledikleriniz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.