VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALTIN PUANDA HOCA MUTLU

23 Ekim 2022

............................................

Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, son dakikada gelen altın değerindeki 1 puanı değerlendirdi. Karafırtınalar, “2 kere geri düştük ve oyunun 80 dakikasını mağlup oynadık. Bu sahada uzun süre mağlup oynamak ve eşitliği yakalamak çok zordu. Uzatmalarda gelen golle alınan puan bizim adımıza çok sevindirici” dedi.


Dyorex Boluspor, Yılport Samsunspor deplasmanında son dakikada bulduğu golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, maç sonu basın toplantısında mücadeleye son ana kadar bırakmadıklarını ifade ederek açıklamalarda bulundu.


“OYUNUN 80 DAKİKASINI MAĞLUP OYNADIK”


Son dakikada attıkları golle Bolu’ya puanla döndüklerine dikkat çeken Sait Karafırtınalar, “Oyuncularımı kutluyorum ve gurur duyuyorum. 1 puanı son dakikalarda aldık. Onlar maçın başında biz sonunda gol attık. İlk 20 dakikada Samsunspor etkiliydi, sonrasında oyun kontrolünü sağladık. 2 kere geri düştük ve oyunun 80 dakikasını mağlup oynadık. Bu sahada uzun süre mağlup oynamak ve eşitliği yakalamak çok zordu. Uzatmalarda gelen golle alınan puan bizim adımıza çok sevindirici” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.