VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRK DÜNYASI ALADAĞ’DA ŞOV YAPTI

24 Ekim 2022

......................................................

 Bolu'da Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğu, üniversite öğrencilerinin kaynaşmasına katkı sağlamak amacıyla Aladağ’a gezi düzenledi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde bulunan topluluklar arasında en geniş üniversite öğrenci kesimine hitap eden Türk Dünyası, üniversite öğrencilerini Aladağ’a götürdü. 22 otobüs ile Aladağ’a çıkan öğrenciler gönlerince eğlenme fırsatı buldular. 
Canlı müzik eşliğinde eğlenen üniversite öğrencileri göl etrafında ve ormanlık alanda sponsorların destekleriyle düzenlenen yarışmalarda bir birleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Gezide ayrıca BAİBÜ’de yeniden yapılanmaya başlayan BAİBÜ Genç Yeşilay’da  stand açarak, Yeşilay’ın çalışmaları hakkında öğrencilere bilgiler aktardı. 


TALEPLER DOĞRULTUSUNDA FAALİYETLEİRMİZ DEVAM EDECEK


Gezi sonrası açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, “Üniversite teşkilatlarımızdan Türk Dünyası Topluluğumuzun düzenlemiş olduğu Aladağ Gezi ve Piknik Programımız öğrenci arkadaşlarımızın yoğun ilgi ve katılımı ile gerçekleştirdik. 22 otobüsle çıktığımız Aladağ’da, öğrenci kardeşlerimiz gönüllerince eğlenme fırsatı bularak 2022-2023 eğitim ve öğretim dönemi için enerji depolamış oldular. Faaliyetlerimiz öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda devam edecek, Alnımızın akıyla ve kazasız bir şekilde programımızı bitirmenin mutluluğu içindeyiz. Gezi ve piknik organizasyonumuza destek veren sponsorlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.