VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUAT GÜNER O DEDİKODULARA CEVAP VERDİ

27 Ekim 2022

..................................

HABER: Bülent VELİOĞLU

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olması beklenen partisinin kendisinden önceki il başkanı Nurettin Doğanay ile aralarında sorunlar olduğuna ilişkin iddialara cevap vererek, “Nurettin Doğanay ile hiç bir sorunumuz kırgınlığımız yok, olamaz. Bunlar asılsız dedikodular” dedi.

Bolu’da önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olması beklenen isimler arasında yer alan AK Parti Bolu eski il başkanı ve AK Parti Doğu Anadolu Bölgesi koordinatörü Nurettin Doğanay,  kentteki temaslarına başladı. Doğanay, kentte bulunan esnafları ziyaret etmesi seçim hazırlıklarına başladığı olarak yorumlandı.

"BU DEDİKODULAR BİLEREK ÇIKARTILIYOR"

Kamuoyunda, Suat Güner ile Nurettin Doğanay arasında sorunlar olduğu konuşulurken, Özgürbolu Editörü Bülent Velioğlu’na konuşan Suat Güner, partisinin eski il başkanı ile aralarında bir sıkıntı olmadığını ifade ederek, “Nurettin Doğanay ile hiç bir sorunumuz kırgınlığımız yok. Bunlar asılsız dedikodular ve bilerek çıkartılıyor. Gençlik ve Spor Bakanımızın Şehir Buluşmaları programında AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldik. Nurettin Doğanay’da toplantıya katıldı. Hem 20 yılı değerlendirdik hem de gelecekte yapılan çalışmaları değerlendirdik” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • MustafaBilen
    27 Ekim 2022 • 14:34
    Boluda Belediyeyi neden kaybettik Mv.neden3.ten 2.ye düşürdük halkı imar planları yüzünden neden küstürdük hesapları sorulması gerekirken kazançlarda eksik mi kalmışki hep denenmişler aday yapılır okulların hepsinin birden tamire girmesi uygun mu?Mv.nerede?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.