VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"2023'TE BOLU DAHA ÇOK KONUŞULACAK"

31 Ekim 2022

..........................................................

 Bolu Belediyesi’nin dış birimler için yaptığı yeni Ek Hizmet Binası, düzenlenen törene Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eşi Meral Özcan, Belediye Meclis Üyeleri,  Belediye Başkan Yardımcıları, Kurum Müdürleri, Belediye çalışanları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete girdi.

Bolu Belediyesi 2021 yılında birbirinden önemli projelerin temellerini atan, “Ek Hizmet Binası’nın inşasını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve belediye şirketi çalışanlarını aynı çatıda toplayacak Yeni Ek Hizmet Binası bugün gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi.

Temeli 24 Eylül 2021 tarihinde atılan ek binanın açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılışta son 3 buçuk yılda yapılanları anlatarak 2023 yılı hedeflerine değinen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “2023 yılı Türkiye yüzyılı olur mu bilmiyorum. İnşallah olur. Ama 2023 yılı Bolu’nun yılı olacak. Buna adım gibi biliyoruz. 2023 yılında Türkiye’de hem benim söylem ve çalışmalarım, hem de Bolu Belediyesi’nin hizmetleri daha çok konuşulacak Türkiye’de.” diye konuştu.

 “HELAL OLSUN BOLU BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR”

Ardından tüm çalışanlara mutlu olacakları bir toplu iş sözleşmesi müjdesi veren, hem de 2023’de daha fazla çaba göstermelerini rica eden Özcan, “Ocak ayında toplu iş sözleşmemiz var. Sizlerin yüzünü güldürecek bir toplu iş sözleşmesine hep birlikte davulla zurnayla imza atacağız. Bunun sözünü buradan veriyorum. Siz çalışın biz alın terinizin karşılığını fazlasıyla vermeye hazırız. Biz kocaman bir aileyiz. 2023’te hem bu ailemizi büyütelim, hem de bu aile sayesinde Bolu’muza daha iyi hizmet edelim istiyoruz. Ne olur bundan önceki yıllardan daha fazla çalışın. Paralarıyla Bolu Belediyesi’ni yönettiğimiz Boluların sizlere ödenen maaşlarınızı helal etmelerini sağlayın, ‘helal olsun Bolu Belediyesi çalışıyor’ desinler.” diye konuştu.

“SİZLER BENİM ARKAMDA OLDUKTAN SONRA TÜRKİYE’Yİ SALLARIZ EYVALLAH”

Özcan konuşmasında son olarak, 2023 vizyonundan bahsetti. 2023 yılının Bolu’nun yılı olacağını söyleyen Özcan, “2023 yılı Türkiye yüzyılı olur mu bilmiyorum. İnşallah olur. Ama 2023 yılı Bolu’nun yılı olacak. Buna adım gibi biliyoruz. 2023 yılında Türkiye’de hem benim söylediklerim ve çalışmalarım, hem de Bolu Belediyesi’nin hizmetleri daha çok konuşulacak Türkiye’de. Bu konuda iddialıyım. Sizler benim arkamda durduktan sonra, ailem yanımda olduktan sonra Türkiye’yi sallarız eyvallah.” ifadelerini kullandı. Başkan Özcan’ın konuşmasının ardından kurdele kesim törenine geçildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yeni Ek Hizmet Binası’nın açılış kurdelesi yine belediye çalışanları ile birlikte kesti.

  • "2023'TE BOLU DAHA ÇOK KONUŞULACAK"
  • "2023'TE BOLU DAHA ÇOK KONUŞULACAK"
  • "2023'TE BOLU DAHA ÇOK KONUŞULACAK"
  • "2023'TE BOLU DAHA ÇOK KONUŞULACAK"
6 yorum yapılmış
  • cihangir
    31 Ekim 2022 • 06:52
    şimdiden herkesin diline düştük
  • Nuriye
    31 Ekim 2022 • 07:29
    Sokaklar köpek pisliğiyle dolu bir şehir iki senede bukadar pislenebilir
  • Vatanda
    31 Ekim 2022 • 08:45
    Başkan köpeklere benzer mi bağlatacak.Sahiipleri pisliğini almalıdır.
  • Hadiordan
    31 Ekim 2022 • 11:19
    Kendini bulunmaz zanneden zat.Sen rüyada olmamaya devam et.Çalışanların senin yanında olacağını hiç düşünmüyorum.Keşke belediye seçimleri de erkene alınsa da kurtulsak senden ve avarelerinden.Heryer toz içinde.Yapılan çalışmalar sök tak yap boz işleri.
  • kidelibirarayagelmemeliydik
    1 Kasım 2022 • 08:32
    Başkanla selfie çeken siyah yelekli gözlüklü de kimmiş yaa. Sanırım aşık oldum arkadaşlar el birliği ile ona bu mesajı iletelim lütfen. Beni bul yakışıklım ❤️
  • kidelibirarayagelmemeliydik
    1 Kasım 2022 • 08:35
    Başkanla selfie çeken siyah yelekli gözlüklü şahış kimmiş yaa aman allahım nasıl da yakışıklı. Sanırım aşık oldum arkadaşlar el birliği ile bu mesajı ona iletin lütfen. Bul beni yakışıklım ❤️
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.