VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZZET BAYSAL CADDESİNDEKİ ÇALIŞMALARIN BİTECEĞİ TARİHİ AÇIKLADI

31 Ekim 2022

......................

HABER / BÜLENT VELİOĞLU
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentte sosyal hayatın en yoğun olduğu İzzet Baysal Caddesindeki yeni düzenleme çalışmalarının Kasım ayı sonunda tamamlanmasının planlandığını belirterek, “Kent meydanındaki işçilikle caddedeki işçilik aynı olmadı. Bu nedenle çalışmalarda biraz gecikmeler yaşandı. Geçen yıla göre atılan asfalt miktarı iki katını geçti. Döşenen taş miktarı üç katını geçti. Geçen yıl yapılan alt yapının üç katı yapıldı” dedi.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentin en işlek caddesi İzzet Baysal’da yapılacak yeni düzenlemelere ilişkin Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Cumhuriyet gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan, İzzet Baysal Caddesindeki taşların önemli bir kısmının kırık olduğunu belirterek, “Biz eski başkan gibi caddeye tekrar kazıp fantezi projeler yapmıyoruz. İnsanların daha güzel kullanıp keyif alabilecekleri bir cadde haline getirmeyi planlıyoruz. Kasım ayının sonuna doğru çalışmaların tamamlanması planlanıyor. Kent meydanındaki işçilikle caddedeki işçilik aynı olmadı. Bu nedenle çalışmalarda biraz gecikmeler yaşandı. Müteahhitten ekip değiştirmesini istedik. Şu anda caddeden şikayet gelmiyor. Gece çalışma olduğu için caddede yürütülen çalışmalardan esnafımızda şikayetçi değil” diye konuştu.

ÇALIŞMALAR YAZ AYINDA NİYE BAŞLAMADI ELEŞTİRİSİ

Kentin ana artelleri ve İzzet Baysal Caddesindeki çalışmaların neden yaz aylarında başlatılmadığı yönündeki eleştirilere de cevap veren Başkan Özcan, şunları söyledi:
“Ekiplerimiz yaz boyunca çalıştılar. Pandemi nedeniyle iki yıl boyunca çalışma yapamamıştık. Bu eksiklikleri de gidermek istedik. Geçen yıla göre atılan asfalt miktarı iki katını geçti. Döşenen taş miktarı üç katını geçti. Geçen yıl yapılan alt yapının üç katı yapıldı. Kanalın üzeri kapatıldı. Birinci etap kullanılmaya başlandı. Çalışmaların geç yapıldığı eleştirilerine katılmıyor. Bu yıl çok yağışlı bir yaz ayı geçirdik. Yağmurlar nedeniyle çok iş günü kaybettik. Şu an havalar çalışmaya müsait. Bazı işlerde gecikmeler varsa ihalelerde tasfiyeye gidenler oldu. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle müteahhitler işleri zamanında bitiremediler. Bolu’ya kar düşmeden toparlamış olacağız”

3 yorum yapılmış
  • Ali
    31 Ekim 2022 • 14:15
    Başkan hızlı ol daracık yaptın yolları zaten arabayla zoe gecıyoruz
  • GaribanBolulu
    31 Ekim 2022 • 17:00
    Caddedeki işçilik kötü oldu diye kabul etmiş Başkan. Başkanım bir kötü haber vereyim. Aynı kötü işçilik her yerde devam ediyor. Her gün geçtiğiniz yolda kafanızı twitterdan kaldırıp etrafa bakın. 2 Katlı dükkanların önündeki asfalt kaldırımla asfalt aynı seviyede oldu gördünüz mü? Az daha devam edin. 2 gün önce asfalt döktükleri yere 2. kat asfalt döküldü. Pardon sizin her şeyi fazlasıyla bilen çekirdek ekibiyle Bolu'yu değiştirip güzelleştire
  • Garipbirkyl
    1 Kasım 2022 • 07:14
    Bolu yu mahvettin Şov yapmaktan hizmet yapmaya vakit bulamadın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.