VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN’DAN HEM MUHALEFETE HEM DE HUKÜMETE SERT SÖZLER

3 Kasım 2022

........................

TÜİK, ekim ayı enflasyon oranını açıkladı. Açıklanan verilere tepki gösteren Tanju Özcan hem hükümete hem de muhalefete isyan etti. Özcan, “Ekim ayı enflasyonun doğru olduğunu bir an için kabul edersek, bu ay sadece 195 TL asgari ücretlinin cebinden çalmışsınız demektir. Adam hala kazanır mı diye tartıştıran muhalefete yazıklar olsun…” dedi.

 Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK) ekim ayı enflasyon oranlarını açıkladı. Ekim ayında enflasyon TÜFE’de yüzde 3,54 arttı. Yıllık bazda enflasyon ise yüzde 85,51'e yükseldi. Açıklanan enflasyona tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyada yaptığı paylaşımla hükumete seslenerek “bu ay sadece 195 Tl asgari ücretlinin cebinden para çalmışsınız” dedi. Muhalefete ise “yazıklar olsun” diyerek isyan eden Özcan, milletin seçenek aradığını fakat bulamadığından yakınırken, Muhalefeti şu sözlerle eleştirdi: “ TÜİK in açıkladığı 3,55 ekim ayı enflasyonunun doğru olduğunu bir an için kabul edersek, bu ay sadece 195 TL asgari ücretlinin cebinden çalmışsınız demektir. Adam hala kazanır mı diye tartıştıran muhalefete yazıklar olsun…Millet seçenek arıyor…bulamıyor..” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Melungeon14
    3 Kasım 2022 • 18:27
    doğru söylemiş.bir türlü doyuramdık hale kandırma peşindeler..kamu çalışanları hariç düşük maaşlılar bitik..emekliler zaten yerde sürünüyor..az olana çok çok olana az zam verecekti ne oldu..salladı geçti..zengini düşünen bunlar..gerçi onlarda her şeye laik insanlar.aç geziyor.laf söyletmiyor..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.