VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UYUŞTURUCU SAKLADIĞI YER POLİSLERİ BİLE ŞAŞIRTTI

4 Kasım 2022

.......................................

Bolu'da, hurdacıdan satın aldığı spiral kesme makinesinin içine sakladığı uyuşturucuyla yakalanan tutuklu sanık Serkan Özdemir, 12 yıl 6 ay hapisle cezalandırıldı.

 madde ticareti yapma’ suçlamasıyla dava açıldı.

 

Karar duruşmasında savunma yapan tutuklu sanık Serkan Özdemir, “Uyuşturucu madde satın almak için Samsun’dan İstanbul’a geldim. Samsun’da uyuşturucu madde bulmak zordu. Bunun için İstanbul’a geldim. Polise yakalanmamak için hurdacıdan 60 lira karşılığı aldığım spiral kesme aletinin motor kısmını sökerek uyuşturucuları oraya sakladım. Otobüs Bolu’da polisler tarafından durduruldu. Narkotik köpeği spiral içerisine sakladığım uyuşturucuya tepki verince yakalandım ama satıcı değilim. Kendime 3-4 ay yetecek kadar uyuşturucu almıştım. Bilseydim fazla almazdım” dedi.

Mahkeme heyeti, sanık Serkan Özdemir'in satıcı olduğu kanaatine vararak, uyuşturucu miktarının içme sınırlarının üstünde olmasından dolayı 12 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

1 yorum yapılmış
  • Bolulu1414
    4 Kasım 2022 • 14:23
    Gerçekten tüm samimiyetiyle bu uyuşturucu belasıyla mücadele etmek isteniyorsa bunların ağababalarını baronlarını içeri atacaksın Salıvermiyeceksin ! ya da ülkende cirit attırmayacaksın!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.