VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜMİT ÖZDAĞ BOLU VALİLİĞİNE SESLENDİ

26 Kasım 2022

...............................................

Haber: Enes ÖZKAN

Düzce’nin Gölyaka ilçesi merkezli meydana gelen 6.0 şiddetindeki depremin ardından Bolu’da bulunan KYK öğrenci yurtlarında duvar çatlakları meydana geldi. Konunun sosyal medyada gündem olmasının ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, öğrencilerin güvenli bir yere taşınması için Bolu Valiliğine çağrıda bulundu.

23 Kasım saat 04.08’de Boluluların ve Düzcelilerin derinden etkilendiği Düzce’nin Gölyaka ilçesi merkezli 6.0 şiddetindeki depremin ardından birçok bina ve öğrenci yurdu hasar gördü. Bolu’da öğrencilerin kaldığı Seyit Avşar KYK Erkek Öğrenci Yurdu ve KYK Hayreddin Tokadi Kız Öğrenci Yurdu’nun duvarlarında derin çatlaklar oluştu. Yaşanan 6.0 şiddetindeki depremin ardından AFAD’ın açıkladığı verilere göre ise 201 artçı deprem meydana geldi. Öğrencilerin korku ve panik yaşadığı depremden sonra sosyal medyada Bolu’da bulunan KYK öğrenci yurtları gündem oldu.

“BOLU VALİLİĞİ GEREĞİNİ YAPMALIDIR”

Gündeme gelen Bolu KYK öğrenci yurtlarına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sessiz kalmadı. Öğrencilerin güvenli bir alana taşınması için Bolu Valiliğine çağrıda bulunan Başkan Özdağ, “Bolu Valiliği, Düzce depreminde Bolu’da zarar gören öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerin güvenli binalara taşınması için gerekenleri yapmalıdır” dedi.

1 yorum yapılmış
  • HAMZAAL
    26 Kasım 2022 • 05:27
    ERKEK YAAA
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.