VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHMUT ALAN ADAYLIK AÇIKLAMASI YAPTI! ÇOK NET KONUŞTU

29 Kasım 2022

................................................

Bolu'nun sevilen ismi Mahmut Alan, çevresinden gelen milletvekili adaylığı konusunda isteklere tüm samimiyetiyle sosyal medya hesabından cevap verdi

Alan, düşüncelerini paylaştığı sosyal medya hesabından şunları söyledi:

Her insanın hedefi vardır, saygı duyarım. Benim hedefim ne lüks bir villa, ne lüks bir jeep ne de çok para. Bana bu hedefler çok küçük ve utanç verici geliyor. Tarihimize baktığımda şu an ki halimizi hiç beğenmiyorum. Herkes şahsi menfaatinin peşinde.  Halbuki biz Türk ve Müslümanlar olarak ALLAH 'ın yeryüzündeki kılıcıyız. Zalime korku veren Mazluma kanat geren bir millet olmalıyız. Kendimize gelip dünyaya damga vurmalıyız. Bu minvalde DEVLETİME ve MİLLETİME HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYARIM.

Böyle bir görev üstlenmek bana göre "ateşten gömlek giymektir". Çünkü oturulan bu makamlarda ŞEHİTLERİMİZİN VE ŞEHİT AİLELERİNİN vebali vardır. Bu hassasiyeti bilmeyenler millete hizmet etmek yerine kendine ve yandaşlarına hizmet ederler. Ben bir görev alacaksam onlar gibi olmamalıyım. Olacaksam da ALLAH bana nasip etmesin.

Türkiye'ye damga vuran Ayasofya, Koç müzesi baskını, Adnan Oktar'ın tutuklanması, Barzani protestosu, Selahattin Demirtaş ve birçok hdp'li ile olan mahkemelerim, kara cuma protestosundan dolayı yargılanmam, dhkpc liler ile olan davalarım ve benzeri icraatlar yüzünden laf dinlemez biri olarak biliniyorum (elhamdülillah)

Siyasi partiler kendilerine sus deyince susacak konuş deyince konuşacak Ağzı var dili yok tarzında birini arıyor. Hal böyle olunca maalesef birçok partinin işine gelmiyorum. Beni şu an hiç bir siyasi parti yanına yaklaştırmak istemiyor. geriye tek bir seçenek kalıyor BAĞIMSIZ ADAY OLMAK. Bağımsız aday olduğun zaman da bir milletvekilinin aldığının üstüne yüzde elli daha fazla fazla oy alman gerekiyor. Bu da gerçekten çok zor. Onun için kafam bayağı bir karışık. Kime ne cevap vereceğimi bilmiyorum.

Sadece şunu bilin yeter kıymetli dostlarım, kıymetli kardeşlerim, kıymetli abilerim, kıymetli ablalarım, kıymetli Bolu halkı. Siyasette normalde bir makamdan inince o kişi herhangi bir faaliyet yapmaz siyasi hayatı boyunca elde etmiş olduğu kazanımları kullanarak menfaati için çalışır. Ben 2014 ve 2016 arasında Büyük Birlik partisi il başkanı olarak görev yaptım. istifa ettiğim 2016 senesinden bugüne yani tam 6 senedir bir gün dahi durmadım Bolu halkına nasıl faydalı olabilirim diye çabaladım. Bunu ne bir oy için ne de birine yaranmak için yaptım. Gençlik yıllarında çok hatalarımız oldu. Yanlış hayatlar yaşadık. hem bu hatalarımı düzeltmek faydalı bir insan olmak hem de ölmeden insanlık ve Müslümanlık görevimi yerine getirmek için var gücümle çalışıyorum. Beni bir parti aday göstersin veya göstermesin veyahut da ben aday olayım veya olmayayım kardeşiniz olarak her zaman BOLU SOKAKLARINDAYIM...

Devletime ve halkıma hizmet için illa bir makama ihtiyacım yok fakat kötü niyetli insanlar devamlı olarak şahsımı şikayet ederek adaletin sopasıyla yaptıklarımı durdurmaya çalışıyorlar. Devletin zırhını giymeme izin vermiyorlar. Çünkü biliyorlar ki o zırh bende olduğu an ne bir haine rahat veririm ne de halkıma haksızlık yapana rahat veririm. Polisime, askerime, bekçime, zabitama veya devletimin memuruna hainler tarafından bir hareket yapıldığında o mecliste karşılığını alırlar.

Buradan yaşadığım bu konuları bilmenizi istedim. Gerisi ilk başta yüce ALLAH'ın sonra milletimin takdiridir. Olacak varsa olur

DEVLETİME ve MİLLETİME canım da feda olsun malım da...

8 yorum yapılmış
  • Boluluvatanda
    29 Kasım 2022 • 07:55
    İnsanın kendisinin özeleştirisini yapması, önceki ve şimdiki davranışlarını değerlendirmesi çok erdemli ve örnek bir davranış. Tebrikler. İnşallah başarılı olur.
  • Bolu
    29 Kasım 2022 • 09:29
    Tamam şimdi bütün malını fakirlere ver ilk başta sonra seni canı gönülden seçeriz
  • Mustafa
    29 Kasım 2022 • 10:34
    Ak partiye veya MHP'ye yakışır bir aday Mahmut Alan Konuşması,tarzı ve kalitesi ile İçişleri bakanı Süleyman soylu'yu andırıyor.
  • STursl
    29 Kasım 2022 • 14:18
    Tebrikler
  • tolga
    30 Kasım 2022 • 02:21
    waaaay bolunun ağır abisidir ama efendilik nezaket güleryüzde yardımseverlik var sayın alanda, iyidir sayın alan
  • Vatansever
    30 Kasım 2022 • 02:25
    Vekil seçimlerinde siyasi bilimler veya kamu yönetimi mezunu olması şartı getirilmeli. Meclisteki para babalarını görüyoruz ceylan derisi koltuklarda uyuyorlar.
  • bar
    30 Kasım 2022 • 02:28
    görünümü sert görünür ama iyidir mahmut alan tüm herkese eşit mesafede parti marti görüş gözetmeksizin herkesin yardımcısıdır, yok bu şu partiliymiş yok bu şu görüşlüymüş yok şöyle giyinmiş yok bunu takmışın peşinde değildir, yardıma ihtiyacı olan biri oldumu koşar, kim hangi görüşte olursa olsun yardım eder.
  • Aydnl
    2 Aralık 2022 • 19:47
    Boş lafa gerek yok. Herkes etrafındaki tanıdıklarına baksın. Oy verdikleri şahıs lara baksın. Eğer Mahmut Alan dan dürüst biri varsa..oyum ona. Tanıdığım en dürüst karekter..ben Aydınlı yım. Böyle bir şahısla seve seve aynı yolu yürürüm.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.