VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ASUMAN BAŞKAN İSTİFA EDİYOR…

30 Kasım 2022

...........................................

2019 yerel seçimleri sonrasında Tanju Özcan’ın göreve gelmesinin ardından Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Mimar Asuman Şentürk Tekin istifa ederek 2023 Haziran ayı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den milletvekili aday adayı olacak.

Bolu Tekin Belediyesi’nin çalışkan ismi Asuman Şentürk görevinden istifa edip CHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Tekin’in Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile görüştüğü onay aldığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Bolu Gazetesi Editörü Caner Güngör'ün aldığı bilgilere göre başarılı isim Asuman Şentürk Tekin görevinden istifa ederek CHP'den milletvekili aday adaylığını açıklayacak. Yılbaşına kadar istifasını vererek milletvekili aday adaylığını açıklayacak olan Asuman Şentürk Tekin'in CHP'den aday adaylığını açıklayarak seçim çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

2 yorum yapılmış
  • yasinpazarc
    30 Kasım 2022 • 05:45
    seçim muhtemel nisan ayında yapılacak ve kendini yakın hisettiği partılerden aday adayları çıkacak hedef tabikide milletvekili olmak ama lakin olamaz iselerde mevcut yapılanmada yer almak... çoğu aday adayı da bu yüzden istafa edip aday olur.. artık bıktık bu paradokstan... milletvekili seçilebilmek için üniversitelerin siyaset halka ilişkiler mezunu kpss den en az 90 ve üzeri puan olma şartı getirilmeli... ve sıralamda en yüksek puan alan aday olsun aday adayı değil.
  • Murat
    1 Aralık 2022 • 01:30
    Bundan sonra CHP ye oy veren ellerim kirilsin bunlar Akp den daha berbat ego hava tavan yapmiş Allah sizi süründürsün bunlardan hiç bişi olmaz bunlar ego hava seven partililer bu kadin Bolu'ya ne yaptida aday adayı olcak vala pes…..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.