VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN, “BOLU’YU SANKİ HARİTADAN SİLMİŞSİNİZ”

1 Aralık 2022

...........................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Düzce’de meydana gelen 6.0 şiddetindeki depremden derinden etkilenen Bolu’nun ulusal medya ve bakanlıklar tarafından gündeme alınmamasına tepki gösterdi. Başkan Özcan, “Düzce’ye o kadar çok bakan geldi bu bana yapılmış kişisel saygısızlık değil Bolu halkına yapıyorlar bu saygısızlığı. Bakanlardan bir tanesi bize gelip geçmiş olsun demedi” dedi.

Bolu Belediye Meclisi Aralık ayı 1.oturumunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 23 Kasım saat 04.08’de meydana gelen depremi gündemine aldı. Başkan Özcan, depremin merkez üssüne 48 kilometre uzaklıkta olan Bolu’nun da depremden derinden etkilendiğini vurguladı. Meydana gelen depremin ardından Özcan, bakanlıklar tarafından Bolu halkına saygısızlık yapıldığını dile getirdi. Özcan, “Haberleri dinliyoruz Çankırı’dan Hissedildi, Sakarya da hissedildi, Bursa’da hissedildi, İstanbul’da hissedildi, Ankara’da hissedildi ama Bolu’nun adı bile geçmiyor. Sanki haritadan silmişsiniz. Düzce’ye o kadar çok bakan geldi bu bana yapılmış kişisel saygısızlık değil Bolu halkına yapıyorlar bu saygısızlığı. Bakanlardan bir tanesi bize gelip geçmiş olsun demedi” dedi.

“BOLU’NUN ADI GEÇMİYOR SANKİ HARİTADAN SİLMİŞSİNİZ”

Tanju Özcan Bolu’da meydana gelen depremde Bakanların söylediği ifadelerde Bolu şehrinin adının geçmediğini vurgulayarak sözlerine şu şekilde devam etti; “Depremin olduğu saatte Bolu’yu hızlı bir şekilde turladım, Tüm şiddetiyle deprem ilimizde de hissedildi. Deprem sonrasında Düzce ve Gölyaka’ya gittim çok şükür çöken binaların olmadığını gördük. Düzce bizim kardeş şehrimiz korka korka gittik bir şey olmadığını görünce de çok mutlu olduk ama bu deprem sadece Düzce’de olmadı ki yani Düzce’den sonra en yakın merkez biziz. Haberleri dinliyoruz Çankırı’dan Hissedildi, Sakarya da hissedildi, Bursa’da hissedildi, İstanbul’da hissedildi, Ankara’da hissedildi ama Bolu’nun adı bile geçmiyor. Düzce’ye o kadar çok bakan geldi bu bana yapılmış kişisel saygısızlık değil Bolu halkına yapıyorlar bu saygısızlığı. Bakanlardan bir tanesi bize gelip geçmiş olsun demedi. Haberler de Bolu’nun adı geçmiyor sanki haritadan silmişsiniz. Biz tarafsız şekilde şehri yönetmeye çalışıyoruz."

4 yorum yapılmış
  • Mehmet
    1 Aralık 2022 • 15:08
    Hamdolsun Boluda kayda değer büyük bir sıkıntı olmadı. Merak etmeyin, Olsaydı hepsi gelirdi.
  • Fikret
    1 Aralık 2022 • 16:31
    Boluda yıkım olmadı acilitet arzeden ciddi bir durum yok Tanju bey ile bunun ne ilgisi var Tanju bey işine baksın
  • Ekrem
    1 Aralık 2022 • 23:23
    Peki siz gorec yaptığınız süre zarfında kentsel dönüşüm adına herhangi birsey yaptınız mı bir deprem olsa insanlar eski yaşlı daha önce deprem görmüş binalarda vefat etse sizin bu durumda hic sorumluluğunuz yok mu siz bu şehirde kentsel dönüşüm adına ne yaptiniz
  • LLAHAOLMASIMIGEREKR
    2 Aralık 2022 • 00:50
    İLLAHA OLMASIMI GEREKİR GELMELERİ İÇİN ...SEÇİM YAKLAŞTIĞU-INDA HERKEZ BURADA OLUR MERAK ETMEYİN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.