VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'IN BAHSETTİĞİ HAİN KİM?

2 Aralık 2022

..........................................

KAYNAK/ BOLU HAVADİS GAZETESİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları 1’inci oturumunda yaptığı açıklamada, Bakanlık tarafından ilçe Belediyelerine asfalt yapımı için verilen bitümlerin Düzce Belediyesinin deposuna gönderilmesi ağır bir dille eleştirdi. 

Yıllardır Bolu Belediyesinin deposuna konulan Ak Partili Belediye Başkanları tarafından yönetilen Seben, Yeniçağa, Dörtdivan ve Karacasu ilçelerinin bitümlerinin talimatla Düzce’ye gönderildiğini iddia eden Başkan Özcan, bu talimatı veren kişi veya kişileri Bolu’ya ihanet etmekle ve hainlikle suçladı. 

TALİMATI VEREN KİM?

Tek amacın Bolu Belediyesinin Ak Partili Başkanlar tarafından yönetilen ilçelere asfalt yaptı dedirtmemek olduğunu ileri süren Başkan Özcan, Düzce’ye giden bitümlerin bir daha geri gelmeyeceğini de iddia etti. Başkan Özcan yaptığı açıklamada; “Arkadaşlar; Bakanlık küçük ilçelere asfalt yapımı için bitüm yardımında bulunuyor. Hatta Ak Partili Başkanı olan Belediyelere 150, MHP’li olanlara 100, bu yıl ilk defa CHP’li Belediyelere de 100 olarak bütüm verdi. Yıllardır ilçelerimizin deposu olmadığından, ilçelere gelen bitümler Bolu Belediyesinin depolarına konuluyordu. Bu sene, Seben, Yeniçağa, Dörtdivan ve Karacasu’yun bütümleri Düzce Belediyesinin deposuna gönderildi. Birileri Belediye Başkanlarına talimat verdi” dedi. 

‘BÜTÜMLER BİR DAHA GERİ GELMEYECEK!’

Bolu Belediyesi eski Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın çok sık kullandığı ‘hain’ sözünü hatırlatan Başkan Özcan; “Bolu Belediyesi eski Başkanı hain lafını çok sık kullanırdı. Ben de bu kararı kim aldıysa, bu talimatı kim verdiyse onu Bolu’ya ihanet etmekle suçluyorum. Hainlikle suçluyorum. Bu talimatı veren kimse çıksın ortaya. O bitüm Düzce’de asfalta dönüşüp Seben’e, Dörtdivan’a, Yeniçağa’ya gider mi? Allah akıl fikir versin. Sırf muhalefet olmak için, sırf ‘Bolu Belediyesi Dörtdivan’a asfalt yapıyor’ dedirtmemek için bu talimatı verdiler. Bu küçük beyinliler çıksın ortaya. Ayıptır. O bitümler bir daha geri dönmeyecek.  Siz ilçelerimizin hemşerilerinizin bitümüne çöktünüz” ifadelerine yer verdi.  

2 yorum yapılmış
  • Hakan
    2 Aralık 2022 • 11:01
    Yazıktır arkadaş yazık.. Sırf belediye CHP'li Bi başkana geçti diye bu şekilde davranmaları yazık Böyle yapınca mı? oy vereceğini zannediyorlar Bolu halkı
  • paakyl
    6 Aralık 2022 • 15:55
    Yanılmıyorsam geçen yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gönderilen yardımlarda İlimizde sadece AKP li belediyelere dağıtılmıştı. İşte siyaseti bunun için sevmiyorum Bu vatan hepimizin derken ne demek isteniliyor. neden Bolu hepimizin değilmi ki AKP li olmayan belediyeler ötekileştiriliyor. Neden ilimizin menfaati için değilde Siyasetin menfaati için siyaset yapılırki. Ben şimdi sandıkta oy kullanmaya gittiğimde ne için oy verecem
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.