VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞARILI DOKTOR GENÇLERE IŞIK OLMAYA GİTTİ

12 Aralık 2022

.......................................

Haber: Enes ÖZKAN / Serap VARLIK 

Bolu Özel Çağsu Hastanesi Doktoru Mustafa Cem Bozkurt, Meslek Tanıtım Günleri programına katılarak öğrencilere bilgi aktardı.

Bolu’da faaliyet gösteren Özel Çağsu Hastanesi’nin başarılı doktorlarından Acil Servis Sorumlusu Dr. Mustafa Cem Bozkurt, Özel Çamkent Anadolu Lisesi’nde yoğun ilgiyle karşılandı. Genç milli takımlar antrenörü olarak ilimizi ve ülkemizi gururla temsil eden Mustafa Cem Bozkurt, ‘Meslek Tanıtım Günleri’ programında öğrencilere meslek hakkında bilgiler aktardı. Bozkurt, doktorluk mesleğinin kutsallığından iyi yönlerinden, bazen karşılaştığı zorluklardan bahsedip gençlerin sorularını yanıtladı. Bir yaşlı teyzenin ‘Allah razı olsun’ demesinin her şeye bedel olduğunu belirten, İnsanlara yardım edebilmek için doktor oldum.  Mesleğimin en güzel yanı insanlara yardım etmek. Bir yaşlı teyzenin Allah razı olsun demesi her şeye bedel” diye konuştu.

“TIP FAKÜLTESİNE GİREBİLMEK İÇİN ÇOK UZUN SAATLER ÇALIŞTIM”

‘Gençlere hayallerinizin peşinden gidin’ diye tavsiye veren Mustafa Cem Bozkurt, “Üniversitede tıp fakültesine girebilmek için çok uzun saatler çalıştım. İstediğim bölüm tıp fakültesiydi. Bunun için çok emek verdim hedefime ulaşmak benim mutlu yaşamamı sağladı. Gençlere tavsiyem hayallerinizin peşinden gidin. Mesleğinizi seçin, kişiliğinize göre karar verin. Mutlu olacağınız mesleğe yönelin. Hedefinize ulaşmak için emek verin doktorluk kutsal bir meslektir empati yapmak gerektirir” dedi.

“İYİ Kİ BOLU’DA YAŞIYORUM İYİ Kİ ÇOCUĞUMU BU MEMLEKETTE BÜYÜTÜYORUM”

Yurt dışına gitmeyi düşünmediğini belirten Bozkurt, “Çağsu Hastanesi Sahibi Cavit Bey sayesinde Bolu’da kaldım. 18 yıldır kendileriyle birlikte çalışıyorum. Kendi memleketime hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum ayrıca 10 yıldır Boluspor’un resmi takım doktorluğunu yapıyorum. Boluspor bana Milli Takım doktorluğunun yolunu açtı iyi ki Bolu’da yaşıyorum iyi ki çocuğumu bu memlekette büyütüyorum” ifadelerini kullandı.

Başarılı Doktor Bozkurt son olarak şu ifadelere yer verdi; “Sizlerle birlikte olmak anda büyük keyif aldım bu etkinliği yapıp bizleri davet eden Okul yönetimine ve özellikle Ebru Akın hocama çok teşekkür ediyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.