VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARADENİZ BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNİ KAZANDI

27 Aralık 2022

...........................................................

Batı Karadeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (BAKTOD) Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Turizm yatırımcıları derneği üyesi, Türkiye Otelciler federasyonu (TÜROFED yönetim kurulu Üyesi ) Kartalkaya Grand Kartal ve Bolu Gazelle Resort otelleri sahibi ve işletmecisi, Başarılı Turizmci ve yatırımcı Halit Ergül TGA Yönetim Kurulu’nun Karadeniz Bölgesi temsilciliği seçimini ezici çoğunlukla Kazandı.

Türkiye'nin turizmin tanıtılması ve geliştirilmesi amacıyla kurulan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Seçimleri 25.12.2022 pazar günü gerçekleştirildi. Karadeniz bölesinde tek adayın  seçileceği seçim yarışmasında  Trabzonlu Rakibi Mustafa Dündar’a fark atan Halit Ergül 244  oy alırken, Rakibi Mustafa Dündar ise 138 oy alabildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan turizmci Halit ERGÜL: “25.12.2022 pazar günü yapılan seçimde meslektaşlarımız ve turizm camiası bana bu fırsatı verdi. Biz bu memleketin ve toprağın çocukları olarak şu kazandı bu kazandı mücadelesinde değiliz, nerede bir noksan nerede bir ihtiyaç varsa yer ve il ayrımı yapmadan koşacağız ve koşmak zorundayız. Karadeniz Bölgesinin turizm gelirinden aldığı payı arttırmak gerekmektedir. Bölgemizde hiçbir yerde karşılığı olmayan turizm zenginlikleri bulunmaktadır. Bu zenginliklerin tanıtımını yaparak turizm gelirlerimizi artırmamız gerekmektedir.

 

Her bir ilde ayrı bir turizm varlığı, kültürü ve tatları özellikle doğa turizmine hâkim bölgesini oluşturan Bolu Düzce Zonguldak Karabük Bartın Kastamonu Sinop Samsun Tokat Amasya Çorum Ordu Giresun Trabzon Gümüşhane Rize Artvin ve Bayburt illerimizin turizm de tanıtımı için gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında özellikle bakanlıklar bünyesinde tanıtımı ve gelişmesi ile yatırımların gerçekleşmesi için var gücümle çalıştım ve çalışacağım.  Eğer  biz bu vatanın suyunda toprağından ve tüm nimetlerinden faydalanıyorsak bu bölgenin gelişmesi için görevi en lakıyla  yapmak vatan borcudur. Dedi

TGA’nın Karadeniz Bölgesi Temsilciliği için 4 noktada oy verme işlemi gerçekleştirildi..

Bolu ,Safranbolu ,Samsun ve Trabzon illerinde kurulan 4 sandıkta 18 ilden  1700 otel ve işletme belgeli delegenin bulunduğu illerde  4 bölgede ancak 382 delege sandık başına gitti. Halit Ergül  bolu bölgesinden Diğer Aday Mustafa Dündar ise Trabzon bölgesinden katıldı. İki  aday arasında geçen seçimde Bolu merkez ve ilçeleri ile Düzce il ve ilçelerinden katılan  137 delegenin  134’nü almayı başaran Halit Ergül rahat bir seçim kazanmış oldu.

Seçimin Önemli Faktörlerinden Biri ise 40 yıla yakın turizm camiasının içinde bulunan ve bölgeye hakim olan Gazelle oteli Genel Müdürü Ahmet Demir Oldu. Kısa bir süre içerisinde gerek bizzat giderek ve gerekse  diğer imkanlarla bağlantı kurarak Delegelerin hem katılımını ve hem de Halit Ergül’ün hanesine oyları yazdırarak seçimin aktörü olmuş oldu.

1 yorum yapılmış
  • AdnanSoner
    28 Aralık 2022 • 01:56
    Emeği geçen destek veren herkese teşekkürler,yolun açık olsun Halit Bey Tebrikler başarılar diliyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.