BOLUSPOR’DAN TRANSFER ATAĞI

............................................

BOLUSPOR’DAN TRANSFER ATAĞI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Spor Toto 1. Lig takımlarından Dyorex Boluspor, Altınordu'da forma giyen sağ kanat oyuncusu Sefa Kınalı'yı ve Litvanya’nın Hegelmann takımında forma giyen santrafor oyuncusu Alex Aparecıdo De Souza Alcantara’yı kadrosuna kattı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlara göre Altınordu'da forma giyen 23 yaşındaki Sefa Kınalı sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Boluspor, santrafor oyuncusu Alex Aparecıdo De Souza Alcantara ise iki buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

2 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Gökhan Karadeniz ve Guy Serge Yameogo ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmelerinin feshedildiğini duyuran Boluspor kulübü, “Kulübümüzün Profesyonel Futbol Takımı kadrosunda bulunan Gökhan Karadeniz ve Guy Serge Yameogo ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmeleri feshedilmiştir. Gökhan Karadeniz ve Guy Serge Yameogo’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.