VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEBEN'E BÜYÜK MÜJDE

31 Aralık 2022

............................................................

Haber: Serap VARLIK

Bolu Ak Parti İl Teşkilatı Seben’de toplanarak 2022 çalışmalarını anlattı. Toplantıda Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Seben’e doğalgaz müjdesini verdi. Başkan Kavak, “Türkiye Büyük Millet Meclisinde Bakan bey ile görüştük ve 2023 yılı için doğalgaz sözünü aldık” dedi.

Bolu Ak Parti İl Teşkilatı Seben’de Gazeteciler ile bir araya geldi.Bolu Ak Parti Milletvekilleri, Fehmi Küpçü, Arzu Aydın, İl Başkanı Suat Güner, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak ve beraberinde ki İl Teşkilatının katıldığı toplantıda 2022  yılının çalışmalarını anlatıldı. 2023 yılın yatırımlarını aktaran AK Parti teşkilatı önemli müjdeler verdi. Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, 2023 yılında Seben’in doğalgaza kavuşacağını açıkladı. 
“2023 YILI İÇİN DOĞALGAZ SÖZÜNÜ ALDIK”
2023 yılı için Seben’e doğalgaz sözünü aldıklarını belirten Fatih Kavak, “Doğal gaz kullanımı noktasında Seben’de ki vatandaşımızın şu anda %95’inin önem sırasına göre gelen birinci sırada doğalgaz çünkü ciddi manada enerji fiyatlarının artmasından dolayı ve doğalgazın kullanım kolaylığı ve diğer yakıtlara göre maliyetlerinin fiyatlarının daha düşük olmasından dolayı ciddi manada sahada bir doğalgaza ilgi var. Enerji bakanlığının belirlemiş olduğu kronolojik tarihe göre bizim nüfustan dolayı bir eksikliğimiz vardı bunu vermiş oldukları üstün destekten dolayı ve Bakan beyinde bizzat en son Milletvekillerimizle, il başkanımızla Türkiye Büyük Millet Meclisinde Bakan Bey ile görüştük ve 2023 yılı için doğalgaz sözünü aldık” dedi. 
“VATANDAŞIMIZA DOĞALGAZI VERME MURADIMIZ VAR”
Son dönemde alınan en heyecanlı müjdenin doğalgaz olduğunu dile getiren Kavak, “Şu an itibariyle ile de enerji piyasası denetleme kurulunda Seben’e doğalgaz gelme noktasında lisans anlaşması için ocakta lisans anlaşmasının çıkmasını bekliyoruz. 2023’ün sonuna doğru disiplinli bir çalışmayla beraber buradaki vatandaşımıza doğalgazı verme muradımız var. Gerçekten yoğun bir çalışmanın sonucunda buralara geldik çünkü bizim normalde baktığımızda nüfusumuzdan dolayı bu 2024-2025 gibi bir planlama vardı. Sayın vekillerim, il başkanlarımızınız destekleriyle bu süreç hızlandırıldı ve 2023’e çekildi. Buradan da vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermiş olalım. İnanın son dönemde almış olduğumuz en heyecanlı müjdelerden bir tanesi doğalgazdır” diye konuştu. 
“ESERLERİMİZİ SAHAYA NAKIŞ GİBİ İŞLİYORUZ”
2022 çalışmaları hakkında da konuşan Kavak konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Küçük bir ilçede arkanızda güçlü bir irade varsa, dostluk yardımlaşma noktasında bize her alanda destek veren abilerimiz, ablalarımız arkamızda olduğu sürece bizler sahada sürekli eserlerimizi sahaya nakış gibi işliyoruz. Göreve başladık ikinci etap TOKİ’lerin yapımı başladı arkasından Millet bahçesi, Seben’de Meslek Yüksekokulu var tabi burada okuyan 370 civarında okuyan öğrenci var, yurt sorunları vardı onu çözüme kavuşturduk. Gençlik Merkezinin açılışını yaptık, Stadyumumuzu yaptık Sebenspora ve gençlerimize takdim ettik.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.